Οι νικητές των Βραβείων Wireless Achievement

Η RIM Ανακοινώνει τους Νικητές των Βραβείων Wireless Achievement στο BlackBerry World.


Η Research In Motion ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες στο πλαίσιο του BlackBerry World™ 2012 τους νικητές των φετινών βραβείων Wireless Achievement Awards. Τα βραβεία Wireless

Achievement Awards απευθύνονται σε πελάτες που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά με νέους και πρωτοποριακούς τρόπους μέσα από τα προϊόντα και τις λύσεις BlackBerry. Αυτοί οι πελάτες αξιοποίησαν επιχειρησιακά συστήματα για να βοηθήσουν στη βελτίωση της απόδοσης και της κερδοφορίας και την απλοποίηση της ζωής των εργαζομένων τους.


Παρακάτω ακολουθεί λίστα με όλους τους φιναλίστ, καθώς και μία σύντομη περίληψη των πληροφοριών και των αποτελεσμάτων που παρείχε καθένας από τους νικητές. Τα βραβεία διακρίνονται σε τέσσερις κατηγορίες: Η Επιλογή των Παρευρισκομένων, Επίδραση στην Επιχειρηματική Δραστηριότητα, Καινοτομία στον Ιδιωτικό Τομέα και Καινοτομία στο Δημόσιο Τομέα.


Βραβείο «Η Επιλογή των Παρευρισκομένων»
Το βραβείο «Η Επιλογή των Παρευρισκομένων» επέτρεψε σε όσους παρευρέθηκαν στο BlackBerry World να ψηφίσουν έναν από τους τρεις φιναλίστ για εφαρμογές που ανέπτυξε μια επιχείρηση για τους πελάτες της.


Νικητής: Cines Unidos – Οι κινηματογραφόφιλοι της Βενεζουέλας μπορούν τώρα να αγοράσουν εισιτήρια και να λαμβάνουν νέα για τα «προσεχώς» απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού, χάρη στην εφαρμογή της Cines Unidos’s για BlackBerry smartphones. Εκτός από την αγορά εισιτηρίων και την έκδοση αποδείξεων και επιβεβαιώσεων, η εύκολη στη χρήση της εφαρμογή, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Mobile Media Networks, ειδοποιεί τους χρήστες 40 λεπτά πριν από την έναρξη της ταινίας, ενώ τους δίνει τη δυνατότητα να μοιράζονται τα προγράμματα κινηματογράφων και να κλείνουν ημερομηνίες μέσω του BlackBerry® Messenger (BBM™). Την εφαρμογή της Cines Unidos—που έχει ήδη γύρω στους 1.5 εκατομμύριο χρήστες — μπορεί κανείς να την κατεβάσει από το BlackBerry App World™ ή σκανάροντας τους κωδικούς QR που θα βρει στα lobby κινηματογράφων και πάνω σε αφίσες.


Φιναλίστ:
- Banesco Banco Universal, C.A. – σε συνεργασία με την Synergy Global Business C.A.®
- OK! Magazine UK – σε συνεργασία με την Refresh Mobile Ltd. (Mippin)


Επίδραση στην Επιχειρηματική Δραστηριότητα
Αυτό το βραβείο αποτελεί μια αναγνώριση για τις επιχειρήσεις που ανέπτυξαν μια ασύρματη λύση η οποία είχε σημαντική επίδραση στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα.


Νικητής: Nomura International plc – Η Nomura International plc (Nomura) είναι ένας κορυφαίος Όμιλος οικονομικών υπηρεσιών. Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων που είχαν τη βάση τους στο γραφείο του Λονδίνου αντιπροσώπευαν το 14% του εργατικού δυναμικού, αλλά ήταν υπεύθυνοι για τα δύο τρίτα των συνολικών δαπανών για τις τηλεπικοινωνίες. Το κόστος των κ

Keywords
Τυχαία Θέματα