Ο Mike Gregoire προβλέπει το νέο πρότυπο για την επιτυχία

Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της CΑ επιτρέπει τη δημιουργία δυνατοτήτων για άμεση «Αντίληψη-Αντίδραση-Προσαρμογή».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της CA Technologies, Mike Gregoire άνοιξε το φετινό συνέδριο της εταιρείας, CA World® ‘16, προβλέποντας ότι οι επιτυχημένες εταιρείες του μέλλοντος θα πρέπει να είναι «Φτιαγμένες για Αλλαγή» (Built To Change) βάζοντας το λογισμικό στο κέντρο όλων των δραστηριοτήτων τους.

Το νέο πρότυπο: “Built Τo Change”

Μέσα σε ένα πλαίσιο διαρκούς οικονομικής αναστάτωσης, η δημιουργία ενός επιχειρηματικού μοντέλου

το οποίο αντέχει στο χρόνο θεωρείται «ξεπερασμένο στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα», δήλωσε ο Gregoire. Εξήγησε ότι η ιδέα ενός βιώσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος έχει δώσει τη θέση της στην πιο σύγχρονη έννοια της επιχειρηματικής ευελιξίας, δηλαδή την ικανότητα να αντιλαμβάνεται κανείς αυτόματα, να αντιδρά και να προσαρμόζεται γρήγορα στη μεταβαλλόμενη δυναμική της αγοράς.

Οι “Built To Change” εταιρείες, αντιλαμβάνονται ότι οι παρούσες δομές και οικοσυστήματα είναι ευάλωτα στις καλύτερες ιδέες. Από τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τα ταλέντα, μέχρι το πώς αποφεύγουν να είναι δέσμιοι των παγίων περιουσιακών στοιχείων, και το πώς ρισκάρουν, οι “Φτιαγμένες για Αλλαγή” εταιρείες εστιάζουν στην επιχειρηματική ευελιξία η οποία με της σειρά της τους επιτρέπει να έχουν το προβάδισμα στην άμεση και συνεχή βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη.

Το λογισμικό ως ο κρίσιμος καταλύτης

Το λογισμικό αποτελεί τον κρίσιμο καταλύτη και παράγοντα διαφοροποίησης στην ικανότητα επιτυχίας μιας εταιρείας, σύμφωνα με τον Gregoire. «Το λογισμικό είναι πλέον το βασικό συστατικό του DNA μιας επιχείρησης», δήλωσε. «Είναι η κινητήρια δύναμη για να αντιλαμβάνεται και να ανταποκρίνεται κανείς σε νέες ανάγκες, κινδύνους και ευκαιρίες. Ανεξάρτητα από τον τομέα της βιομηχανίας ή το τελικό προϊόν, κάθε εταιρεία αντιπροσωπεύεται, επικοινωνεί και κρίνεται μέσω της τεχνολογίας.

Όπως εξηγεί ο Gregoire, βρισκόμαστε στη μέση μιας τεράστιας παγκόσμιας επιχειρηματικής επανάστασης, όπου αμφισβητούνται οι συμβατικές αρχές ηγεσίας, ανθρώπινου δυναμικού και οικονομικής διαχείρισης. « Όλα αυτά απαιτούν μια νέα νοοτροπία – και ευελιξία κατά μήκος της επιχείρησης σας- ως προς τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την τεχνολογία και ως προς το πώς κατασκευάζετε το λογισμικό» είπε ο Gregoire. «Θα πρέπει να βελτιστοποιήσουμε τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρινόμαστε προκειμένου να αξιοποιήσουμε τις νέες ευκαιρίες, να δημιουργήσουμε χώρο για την καινοτομία και να παρέχουμε πρωτοφανή αξία στους πελάτες μας.»

Οι λύσεις λογισμικού της CA βελτιώνουν την επιχειρηματική ευελιξία

Η CA ανακοίνωσε στο CA World μια σειρά νέων λύσεων για τα χαρτοφυλάκια Agile, DevOps, Ασφάλειας και Mainframe, τα οποία ευθυγραμμίζονται με τον τρόπο με τον οποίο οι πρωτοπόρες εταιρείες του σήμερα σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και παραδίδουν οι ίδιες τις δικές τους λύσεις λογισμικού. «Σκεφτείτε αυτές ως βασικές δυνατότητες που χρειάζεστε για να οδηγήσετε τον οργανισμό σας στο μέλλον,» δήλωσε ο Gregoire. Μερικές από αυτές τις νέες λύσεις είναι:

Μια νέα λύση identity-as-a-service, η οποία θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες διαχείρισης ταυτότητας και πρόσβασης (Identity and Access Management, ΙΑΜ) για εφαρμογές που βρίσκονται on-premise αλλά και στο cloud.Νέες δυνατότητες DevOps με intelligent analytics και ενσωματωμένες υπηρεσίες cloud και εικονικών δικτύων.Δυνατότητες predictive analytics με μηχανές μάθησης για το mainframe.Αναβαθμίσεις στην κορυφαία SaaS λύση της CA, η οποία έχει δημιουργηθεί με στόχο την κλιμάκωση των πρακτικών agile.

Η πλήρης περιγραφή των νέων λύσεων βρίσκεται στους παρακάτω συνδέσμους:

Ασφάλεια

Agile Management

DevOps

Mainframe

Μετά την κεντρική ομιλία του, ο Gregoire συναντήθηκε στη σκηνή με τον αστροναύτη Σμηναγό Scott Kelly, τον θρύλο της αεροδιαστημικής Burt Rutan, και την πυραυλικό επιστήμονα Natalie Panel, όπου είχαν μια συναρπαστική συζήτηση για τα μεγαλύτερα άλματα της τεχνολογίας. Για να δείτε την κεντρική ομιλία, live ή και σε αναπαραγωγή, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα