Ο Dr Achille De Tommaso Δ. Σύμβουλος στη Skylogic

Η Skylogic, ανακοίνωσε το διορισμό του Dr Achille De Tommaso στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.

Ο απερχόμενος CEO, κ. Arduino Patacchini, μετακινείται στη θέση του Προέδρου της Skylogic.


Ο Dr De Tommaso, ο οποίος μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση του Συμβούλου παρά το Διευθύνοντα Σύμβουλο και το Γενικό Διευθυντή της Skylogic, διαθέτει εμπειρία 40 ετών στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, έχοντας δημιουργήσει και διευθύνει επιχειρήσεις όπως η Eurotech,

η Televas, η Nortel Italy, η Cable & Wireless Europe, η Infostrada και η COLT Italy. Ο Dr De Tommaso έχει επίσης εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ως σύμβουλος της XIII ΓΔ, αρμόδιας για τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες. Ο Dr De Tommaso είναι διδάκτωρ του τομέα Φυσικής των Ηλεκτρονικών και πρόεδρος στο Ιταλικό Κέντρο Τεχνολογικών Ερευνών ANFoV.


Σχολιάζοντας το διορισμό του νέου Διευθύνοντος συμβούλου, ο κ. Andrew Wallace, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Eutelsat, δήλωσε τα εξής: “Με εκτεταμένη εμπειρία στη διαχείριση αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων από τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, ο Dr De Tommaso αποτελεί μια άριστη επιλογή, η οποία θα βοηθήσει τη Skylogic να περάσει στην επόμενη φάση σημαντικής ανάπτυξης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Arduino Patacchini για τις αξιοσημείωτες προσπάθειες που κατέβαλε τα τελευταία 10 χρόνια. Η ευφυϊα, το πάθος, η προσήλωση και οι ηγετικές του ικανότητες βοήθησαν τη Skylogic να αναδειχτεί ως ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ευρυζωνικών δορυφορικών υπηρεσιών στον κόσμο.”

Keywords
Τυχαία Θέματα