Νέος Country Director για την Canon Ελλάδας

Η Canon ανακοινώνει την τοποθέτηση του κ. Σωτήρη Παπαχρηστόπουλου στη θέση του Country Director της Canon Ελλάδας.

Από τη θέση αυτή, ο κ. Παπαχρηστόπουλος θα έχει ως βασική του προτεραιότητα την υποστήριξη των στρατηγικών και εμπορικών στόχων της Canon στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της περιοχής Canon CEE στην οποία διοικητικά ανήκει.

Ο κ. Παπαχρηστόπουλος θα ηγείται, διαχειρίζεται και ελέγχει την προώθηση του συνόλου του ευρύτατου προϊοντικού χαρτοφυλάκιου της Canon στην Ελλάδα.

Διαθέτει πολυετή προϋπηρεσία, ως ανώτερο στέλεχος σε οργανισμούς μεγάλου μεγέθους, πρωτοπόρους στους αντίστοιχους κλάδους τους. Πριν ενταχθεί στη Canon Ελλάδaς, διετέλεσε στέλεχος της Microsoft Ελλάς ως Retail Sales & Marketing Lead για 4 χρόνια, ενώ προηγουμένως ως Sales Manager επί 7 χρόνια. Της πορείας του στη Microsoft, προηγήθηκε η προϋπηρεσία του σε διάφορους Business Development & Sales ρόλους στη Nestle Ελλάς. Η εκτεταμένη εμπειρία που έχει αποκομίσει σε αυτό το χρονικό διάστημα, δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε μία εταιρεία που επιδιώκει να διατηρεί, αλλά και να ενδυναμώνει την ηγετική θέση στον κλάδο της.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, ο κ. Παπαχρηστόπουλος δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή μου, που έχω επιλεγεί για τη θέση του Country Director στην Canon Ελλάδaς, μία εταιρεία η οποία σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι πρωτοπόρος στον τομέα της απεικόνισης και εκτύπωσης, με συνεχή καινοτομία σε τεχνολογίες αιχμής. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο αλλαγών στον κλάδο εκτυπωτικών υπηρεσιών και της εμφάνισης ιδιαίτερα ελπιδοφόρων νέων προοπτικών, διαβλέπω έναν σημαντικό αριθμό δυνατοτήτων για περαιτέρω ανέλιξη της Canon και αξιοποίηση της αναγνώρισής της στην ελληνική αγορά. Από τον κλάδο ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλης παραγωγής και την αγορά γραφικών τεχνών, μέχρι τις λύσεις επαγγελματικής φωτογραφίας, των υπηρεσιών διαχείρισης εκτυπώσεων και εγγράφων για μεγάλες εταιρείες, έως και τις λύσεις απεικόνισης για οικιακούς καταναλωτές, η Canon διαδραματίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο: παρέχει τη δυνατότητα σε καταναλωτές και επαγγελματίες να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους, να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους και να έχουν στη διάθεσή τους τα καλύτερα εργαλεία, τόσο για επαγγελματική επιτυχία, όσο και για προσωπική ευχαρίστηση, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται».

H Canon Ελλάδας φέρνει στους Έλληνες πελάτες τα οφέλη των καταναλωτικών και επαγγελματικών προϊόντων της Canon και προσφέρει ένα εκτενέστατο χαρτοφυλάκιο λύσεων για καταναλωτές και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.
Ο κ. Παπαχρηστόπουλος προσθέτει: «Επίσης, θεωρώ μεγάλο προνόμιο να συνεργαστώ με αξιόλογους συναδέλφους, εξαιρετικούς συνεργάτες και αληθινά πιστούς πελάτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα