Νέοι Servers HP ProLiant Gen8

Η HP επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο HP ProLiant Generation 8 με νέους servers που προσφέρουν ενισχυμένες επιδόσεις.


Παράλληλα, η HP παρουσιάζει νέα παγκόσμια προγράμματα συνεργατών, υποστήριξης και χρηματοδότησης. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται το πρόγραμμα HP ProActive Insight Architecture Alliance, το οποίο φέρνει κοντά κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, με στόχο την αυτοματοποίηση των διαδικασιών συντήρησης και τη βελτίωση της αποδοτικότητα των data

centers.


Με το χαρτοφυλάκιο HP ProLiant Gen8 και ένα μεγάλο εύρος προγραμμάτων υποστήριξης, η HP βοηθά τις επιχειρήσεις να περάσουν από τις απομονωμένες λύσεις τεχνολογίας σε αποδοτικές, πλήρως αυτοματοποιημένες υποδομές πληροφορικής, οι οποίες μειώνουν το χρόνο που απαιτείται για εργασίες συντήρησης μέχρι και 30 μέρες ετησίως. Έτσι, απελευθερώνονται πολύτιμοι πόροι για την ανάπτυξη καινοτομιών που προωθούν την ανάπτυξη.


Με την επέκταση του χαρτοφυλακίου HP ProLiant Gen8 , η HP διαθέτει νέους servers που βασίζονται στις τελευταίες σειρές επεξεργαστών AMD Opteron™ 6200 Series, Intel® Xeon® E5-2400 και Intel® Xeon® E5-4600. Προαιρετικά, με την αξιοποίηση της λύσης HP PCIe Gen2 IO Accelerator, η οποία μειώνει το χρόνο αναμονής για την πρόσβαση στα δεδομένα, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις επιδόσεις των εφαρμογών τους ταχύτερα και να βελτιώσουν τους υπολογιστικούς κύκλους τους.


Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους, η HP προσφέρει τους νέους servers HP ProLiant Gen8 rack-and-tower, καθώς και ένα νέο blade server με επεξεργαστή Intel Xeon E5-2400. Συγκεκριμένα, η HP διαθέτει τα παρακάτω νέα προϊόντα:
• HP ProLiant DL360e Gen8: Ένας rackmount server 1U που διευκολύνει τις διαδικασίες service και συντήρησης, υποστηρίζοντας τις ανάγκες μικρών, μεσαίων και μεγαλύτερων σε μέγεθος οργανισμών.
• HP ProLiant DL380e Gen8: Ένας rackmount server 2U που προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα storage και ενισχυμένες υπολογιστικές δυνατότητες για data center εφαρμογές.
• HP ProLiant ML350e Gen8: Ένας επεκτάσιμος tower server, με δύο επεξεργαστές, που προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και σε απομακρυσμένα σημεία/υποκαταστήματα μεγάλων επιχειρήσεων.
• HP ProLiant BL420c Gen8: Ένας blade server ιδανικός για τα μεσαία τμήματα της αγοράς και τους εταιρικούς πελάτες που επιθυμούν προσαρμογές στα κόστη τους, προσφέροντας βελτιωμένη διαχειρισιμότητα για εφαρμογές που απαιτούν υψηλή διαθεσιμότητα και επιδόσεις.


Η HP πρόσθεσε στη γκάμα των servers HP ProLiant Gen8 προϊόντα με επεξεργαστές AMD Opteron 6200 Series. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία παρουσιάζει τους servers:
• HP ProLiant DL385p: Ένας server με δύο μονάδες rack που έχει σχεδιαστεί για έργα virtualization, βάσεις δεδομένων και μεγάλα υπολογιστικά φορτία.
• HP ProLiant

Keywords
Τυχαία Θέματα