Νέο Samsung Galaxy Note 10.1

Η Samsung Electronics, αποκάλυψε το GALAXY Note 10.1, 2014 Edition, μια πρωτότυπη φορητή συσκευή tablet που ισορροπεί ανάμεσα στην αποδοτικότητα, την υψηλή ποιότητα περιεχομένου και την κατανάλωση ενέργειας.


Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια εντυπωσιακή οθόνη 10 ιντσών, με ανάλυση WQXGA Super

clear LCD (2560X1600), επεξεργαστή 1.9 GHz Octa Core (μόνο για την έκδοση 3G / WiFi) και 3GB μνήμης RAM, επιδεικνύοντας την ικανότητα της Samsung να καινοτομεί ως προς το να παρέχει τις καλύτερες και πιο παραγωγικές δυνατότητες, τη στιγμή που το ίδιο το μοντέλο παραμένει εξαιρετικά λεπτό κι ελαφρύ.


Το νέο GALAXY Note 10.1 επεκτείνει περαιτέρω την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα του αρχικού Samsung GALAXY Note 10.1. Επιπλέον, η συσκευή έχει επανασχεδιαστεί με ένα κομψό, λεπτό κι ελαφρύ πλαίσιο, ενώ είναι, ταυτόχρονα, φορητή με ιδιαίτερο στιλ.


Πιο πλούσια εμπειρία θέασης και ενισχυμένες δυνατότητες πολλαπλών εργασιών
Η μεγάλη, φωτεινή και καθαρή οθόνη της συσκευής προσφέρει τέσσερις φορές καλύτερη ευκρίνεια από το αρχικό GALAXY Note 10.1, παρέχοντας μια πιο premium εμπειρία αναπαραγωγής περιεχομένου.


Οι χρήστες μπορούν να οργανώσουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές, μέσα από το πολύ εύκολο στη χρήση dashboard, και, στη συνέχεια, να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό τους για μια εμπειρία ανάγνωσης με στιλ. Είτε προτιμούν να παρακολουθήσουν ένα video ή να διαβάσουν ένα περιοδικό ή κάποιο e-book, το νέο GALAXY Note 10.1 τους παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία στη διαχείριση πολυμέσων. Ο νέος σχεδιασμός, με ένα μαλακό κάλυμμα στην πίσω πλευρά της συσκευής, δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση κομψότητας.


Επίσης, το μέγεθος της οθόνης επιτρέπει ενισχυμένες δυνατότητες ως προς την πραγματοποίηση πολλαπλών εργασιών. Με τη δυνατότητα Multi Window, οι χρήστες μπορούν να λειτουργήσουν πολλαπλές εφαρμογές, χρησιμοποιώντας το αναβαθμισμένο S Pen για να μετακινήσουν περιεχόμενο από το ένα παράθυρο σε κάποιο άλλο. Η εφαρμογή Pen Window δίνει τη δυνατότητα σχεδιασμού ενός παραθύρου οποιουδήποτε μεγέθους στην οθόνη και επιτρέπει άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές, όπως το YouTube και την αριθμομηχανή.


Ενισχυμένη λειτουργικότητα για τις εφαρμογές S Pen και S Note
Το αναβαθμισμένο S Pen που περιλαμβάνεται στο GALAXY Note 10.1 έρχεται με βελτιωμένη ανταπόκριση, αποδοτικότητα και προσφέρει περισσότερες δυνατότητες δημιουργικής καταχώρησης. Το tablet διαθέτει, επίσης, τα ανανεωμένο χαρακτηριστικά του S Pen του GALAXY Note 3, όπως τα Action Memo, Scrapbook, Screen Write και S Finder. Αν συνδυαστούν με τη μεγάλη οθόνη της συσκευής, αυτά τα ενισχυμένα χαρακτηριστικά του S Pen δίνουν στους χρήστες ξεχωριστές δημιουργικές δυνατότητες, καθώς και το χώρο για να τις επεξεργαστούν.


Με τις δυνατότητες του νέου Scrapbook, οι χρήστες μπορούν πολύ εύκολα να επισημάνουν περιεχόμενο με το S Pen και να το οργανώσουν σε προσωποποιημένα scrapbooks, δημιουργώντας τις δικές τους λίστες αγαπημένου περιεχομένου.


Η εφαρμογή S Note έχει αναβαθμιστεί με ένα πιο εύκολο στη χρήση και πιο κατανοητό interface. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε αρχεία επεξεργασίας σημειώσεων, ενώ, με τη χρήση του S Pen, θα μπορούν να καταγράψουν χειρόγραφα τις σημειώσεις τους. Επιπροσθέτως, η εφαρμογή Easy Chart μετατρέπει τα χειρόγραφα γραφήματα και διαγράμματα με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι πιο επίσημα και ευπαρουσίαστα.


Προσφέροντας περιεχόμενο για ενισχυμένη διασκέδαση και δημιουργικότητα
Το νέο GALAXY Note 10.1 διαθέτει εξαιρετικό περιεχόμενο, το οποίο έρχεται να συμπληρώσει τις δυνατότητες που προσφέρει η συσκευή σε επίπεδο διασκέδασης, παραγωγικότητας και δημιουργικότητας. Με μια σειρά από εφαρμογές, δωρεάν συνδρομή μέλους και υπηρεσίες, το νέο GALAXY Note 10.1 παρέχει όλα όσα ένας χρήστης θα χρειαστεί, σε μία μόνο συσκευή. Τα Samsung Content Gifts περιλαμβάνουν περιεχόμενο από σημαντικές πηγές, όπως οι Bloomberg Businessweek+, The New York Times, Autodesk Sketchbook για τη σειρά GALAXY για ζωγραφική και σχεδιασμό, μια επανασχεδιασμένη έκδοση της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Twitter, βελτιωμένη αποκλειστικά για τη συσκευή, καθώς και πολλές ακόμα.


Επιπροσθέτως, το GALAXY Note 10.1 (2014 Edition) περιλαμβάνει ένα widget για Samsung Apps, το οποίο θα κατευθύνει τους χρήστες σε επιπλέον περιεχόμενο, με τη σφραγίδα της Samsung. Το widget βρίσκεται στην αρχική οθόνη και περιλαμβάνει μια «Ειδική Προσφορά για τη σειρά GALAXY», η οποία θα παρέχει ξεχωριστό περιεχόμενο, προσαρμοσμένο στην κάθε χώρα.


Samsung KNOX, ασφάλεια για ιδιώτες και για επιχειρήσεις
Το νέο GALAXY Note 10.1 έρχεται εξοπλισμένο με επιπλέον προστασία και ασφάλεια, η οποίες παρέχονται από το σύστημα Samsung KNOX. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν το Samsung KNOX με ευκολία, κάτι που τους επιτρέπει να λειτουργούν και να αποθηκεύουν εφαρμογές και περιεχόμενο μέσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον που ονομάζεται “container”. Η ασφάλεια εντός του container ενισχύεται από το σύστημα Samsung KNOX, το οποίο προστατεύει από κακόβουλο λογισμικό, επιθέσεις phishing και hacking. Για παράδειγμα, προσωπικές φωτογραφίες και αρχεία video μπορούν να αποθηκευθούν στο container, απαλλάσσοντας το χρήστη από φόβους για πιθανές διαρροές, σε περίπτωση hacking. Επιπροσθέτως, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να αποθηκεύσουν επαγγελματικές πληροφορίες, όπως emails και επαφές και να επιτρέψουν στο τμήμα IT να διαχειριστεί το περιεχόμενο του container, μέσω του EAS (Exchange ActiveSync Server). Αυτά τα χαρακτηριστικά τοποθετούν το GALAXY Note 10.1 (2014 Edition) ως την ιδανική συσκευή για BYOD (Bring-Your-Own-Device to work).


Το GALAXY Note 10.1 (2014 Edition) προσφέρει τρεις επιλογές συνδεσιμότητας: WiFi Only, WiFi και 3G, WiFi και LTE, ενώ είναι διαθέσιμο σε χωρητικότητα 16/32/64 GB + Micro SD. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη, σε παγκόσμιο επίπεδο, κατά το 3ο τρίμηνο του 2013 και θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, Jet Black και Clasic White.


Keywords
Τυχαία Θέματα