Νέο Lenovo Vibe X smartphone

Η Lenovo ανακοίνωσε το Vibe X smartphone, το νέο μέλος του premium smartphone χαρτοφυλακίου της Lenovo, «πακετάρει» σε μία υπέρκομψη συσκευή δυνατότητες διπλής κάμερας και εκπληκτικά λαμπερή οθόνη.


Το Lenovo Vibe X Smartphone επενδύει στο στυλ

με ένα προηγμένης τεχνολογίας καλούπι, χαραγμένο με λέιζερ 3D για τέλειο φινίρισμα. Λεπτό και ελαφρύ, με υψηλής ποιότητας σχεδιασμό, το Lenovo Vibe X Smartphone είναι μόνο 6.9mm, όσο λεπτό όσο ένα μολύβι, και ζυγίζει λιγότερο από τα άλλα smartphones του μεγέθους του – μόλις 121 γραμμάρια (0.26 lbs), περίπου όσο το βάρος πέντε μπαταριών ΑΑ. Η ολοζώντανη οθόνη 5 ιντσών 20/20 Vision προσφέρει ευκρίνεια full HD 1920×1080, τεχνολογία IPS panel για ευρεία γωνία θέασης, εντυπωσιακή ανάλυση 440 pixels ανά ίντσα (PPI) και Corning® Gorilla® Glass 3, με μοντέρνα κοψίματα και σύστημα προστασίας από χαρακιές.


Το Lenovo Vibe X διαθέτει δύο εξελιγμένες κάμερες για όμορφες φωτογραφίες και βίντεο. Η εμπρόσθια κάμερα προσφέρει μία από τις υψηλότερες αναλύσεις σε megapixel στην αγορά, και με τον φαρδύ-φακό 84 μοιρών, μπορεί να πάρει χωρίς κόπο εκπληκτικές φωτογραφίες-πορτραίτα. Οι χρήστες χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής ζουμάρουν εύκολα ενώ με το software editor μπορούν να ενισχύσουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων. Η 13MP κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής με αυτόματη εστίαση έρχεται με αισθητήρα φωτός για υψηλότερης ποιότητας φωτογραφίες, καθώς και LED flash.


Το Vibe X διατίθεται με προεγκατεστημένο πρόγραμμα για φωτογραφίες που συστήνει στους χρήστες έναν καινούργιο τρόπο για να βλέπουν και να οργανώνουν τις φωτογραφίες τους, με δυνατότητα δημιουργίας προσωπικών tags και φακέλων και με διασκεδαστικούς νέους τρόπους τακτοποίησης της οθόνης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να φτιάξουν παζλ με τις φωτογραφίες τους αλλά και να τις χρησιμοποιήσουν σε διάφορα παιχνίδια. Το camera app καθιστά εύκολη την τροποποίηση ρυθμίσεων και φίλτρων, καθώς και την επεξεργασία και άμεση κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο.


Το Lenovo Vibe X έρχεται με λειτουργικό σύστημα Android™ 4.2 και επεξεργαστή Quad-Core MTK 6589T 1.5GHz για μέγιστη απόδοση ώστε να απολαμβάνετε τα πιο σύγχρονα παιχνίδια, προγράμματα και βίντεο. Με μνήμη 2GB και αποθήκευση 16GB, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και εγκαταστήσουν δεκάδες προγράμματα, να ακούσουν εκατοντάδες τραγούδια και να πάρουν χιλιάδες ψηφιακές φωτογραφίες.


Επιπλέον, η Lenovo με στόχο την τελειοποίηση των smartphones της εταιρίας αναβαθμίζει το δημοφιλές Lenovo K900 smartphone, με πολλά νέα χαρακτηριστικά, νέα χρώματα -πορτοκαλί και μαύρο- καθώς και επιλογές αποθήκευσης 16GB ή 32GB.


Τα προϊόντα αναμένονται στην Ελλάδα στο τέλος του 2013.


Keywords
Τυχαία Θέματα