Νέα υπηρεσία Express Repair από την Vodafone

Η Vodafone παρουσίασε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της στο The Mall Athens, τη νέα υπηρεσία Vodafone Express Repair, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη από το μεγαλύτερο δίκτυο επισκευαστικών κέντρων στην Ελλάδα.

Εξειδικευμένο

προσωπικό τεχνικών αναλαμβάνει την επισκευή των συσκευών, μέσα σε μόλις 24 ώρες, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τους οποίους οι καταναλωτές μπορούν να βρουν σε 24 καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.
Όσοι δεν βρίσκονται κοντά σε κάποιο από τα 24 επισκευαστικά κέντρα της Vodafone, μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας μέσα από οποιoδήποτε κατάστημα Vodafone που τους εξυπηρετεί και η εταιρία θα αναλάβει την άμεση μεταφορά και επισκευή της συσκευής τους μέσα σε 24 ώρες.

Ο Αχιλλέας Κανάρης, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Στη Vodafone έχουμε έμπρακτα αποδείξει ότι αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των καταναλωτών μας και απαντάμε με υπηρεσίες και προϊόντα που έρχονται να τους δώσουν το κάτι παραπάνω. Το Vodafone Express Repair έρχεται να καλύψει την ανάγκη των καταναλωτών για ακόμα πιο ολοκληρωμένη και άμεση εξυπηρέτηση πελατών, σε ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με την εγγύηση της Vodafone»

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Vodafone Express Repair στην ιστοσελίδα http://bit.ly/expressrepair

Keywords
Τυχαία Θέματα