Νέα στελέχη στην Wind Hellas

Δύο νέα στελέχη ανακοίνωσε ότι ενέταξε η Wind στο δυναμικό της. Πρόκειται για τους κ.κ. Βασίλη Γραμματίκα και Περικλή Κανέλλο.


Πιο αναλυτικά, ο κ. Βασίλης Γραμματίκας, αναλαμβάνει τη θέση του Business Sales Director, αναφερόμενος στον Αντώνη Τζωρτζακάκη, ο οποίος θα αναλάβει και το Business Commercial ως ad interim.

Ο κ, Βασίλης Γραμματίκας έχει πολυετή επαγγελματική θητεία σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, σε θέσεις ευθύνης στον εμπορικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στον κ. Βασίλη Γραμματίκα αναφέρονται τα τμήματα των «Direct Business Sales» με επικεφαλής τον Π. Παπακωνσταντίνου, Senior Manager και το «Indirect Business Sales», με επικεφαλής τον Θανάση Δούρο.


Από την άλλη πλευρά, τον τομέα του Retail Sales Channels & Retail Marketing αναλαμβάνει ο κ. Περικλής Κανέλλος, Executive Director. Ο κ. Περικλής Κανέλλος έχει ήδη πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην διεθνή όσο και ελληνική αγορά, έχοντας εργαστεί σε εμπορικές θέσεις αυξημένης ευθύνης, σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, μεταξύ των οποίων και των τηλεπικοινωνιών. Ο κ. Περικλής Κανέλλος θα αναφέρεται στον κ. Αντώνη Τζωρτζακάκη.


Keywords
Αναζητήσεις
κανελλος wind
Τυχαία Θέματα