Νέα σειρά θερμικών εκτυπωτών Zebra QLn

Η δημοφιλής σειρά θερμικών φορητών εκτυπωτών Zebra QL, έχει δημιουργήσει ένα ικανοποιημένο κοινό, κυρίως λόγω της αποδεδειγμένης ανθεκτικότητας σε πτώσεις.


Διαθέτουν φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό, και ενσωματώνονται εύκολα στην ήδη υπάρχουσα υποδομή. Καθώς η σειρά QLn είναι η τρίτη γενιά της σειράς QL καταφέρνει να επεκτείνει τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας QL ακόμα περισσότερο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στον QLn220 για εκτυπώσεις πλάτους έως 2 ιντσών (48 χιλιοστών) και στον QLn320 για εκτυπώσεις πλάτους

έως 3 ιντσών (79 χιλιοστών).


Οι εκτυπωτές QLn διαθέτουν μεγάλες οθόνες που επιτρέπουν την εύκολη πλοήγηση, ενώ προσφέρουν υψηλής ποιότητας εκτύπωση και πολλά αξεσουάρ φόρτισης. Έξυπνες ειδοποιήσεις για την κατάσταση της μπαταρίας, παρέχονται στις οθόνες των εκτυπωτών. Προσφέρονται χαρακτηριστικά όπως Zebra Global Printing, υποστήριξη ZebraLink, δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης LAN 802.11n για πιο ισχυρή και αξιόπιστη συνδεσιμότητα και απόδοση. Το αποτέλεσμα όλων αυτών των χαρακτηριστικών είναι ταχύτερες, υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις.


Keywords
Τυχαία Θέματα