Νέα σειρά έγχρωμων Α3 MFPs από τη Sharp

Η CPI ανακοινώνει τη νέα σειρά A3 έγχρωμων MFPs της Sharp, η οποία έρχεται να εμπλουτίσει και να επεκτείνει τη γκάμα της με ολοκληρωμένες λύσεις εκτύπωσης και σάρωσης για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Τα δεκαπέντε νέα μοντέλα πολυμηχανημάτων της Sharp είναι σχεδιασμένα

ώστε να προσφέρουν σε κάθε εργασιακό χώρο μέγιστη ασφάλεια, υψηλή παραγωγικότητα και δέσμευση στη βιωσιμότητα, ενώ παράλληλα γίνονται ο ιδανικός σύμμαχος στο νέο υβριδικό περιβάλλον εργασίας,

Τα νέα μοντέλα MFPs της Sharp προσφέρουν απαράμιλλη ευελιξία, κορυφαία χαρακτηριστικά και έξυπνες λειτουργίες με σκοπό να καλύψουν τόσο τις τρέχουσες όσο και τις μελλοντικές ανάγκες των επιχειρήσεων. Διαθέτουν δυνατότητα διασύνδεσης με το Microsoft Teams για εύκολη εκτύπωση και σάρωση εγγράφων σε κανάλια και φακέλους της εφαρμογής, ενώ επιτρέπεται η ανέπαφη και απομακρυσμένη εκτύπωση από smartphone και άλλες φορητές συσκευές.

νέα πολυμηχανήματα «του μέλλοντος» της Sharp, πέρα από τον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό τους, προσφέρουν επίσης αναβαθμισμένη εμπειρία χρήστη -μέσα από μία ευέλικτη και προσαρμόσιμη οθόνη αφής 10.1’’ LCD – ευκολία στη χρήση, απομακρυσμένη παρακολούθηση και αυτόματες αναβαθμίσεις μέσω cloud. Διαθέτουν ασφάλεια τελευταίας τεχνολογίας για προστασία από κακόβουλο λογισμικό, ενώ υποστηρίζουν BitDefender. 

Τέλος, καθώς τα νέα Sharp MFPs είναι σχεδιασμένα με γνώμονα το υβριδικό μοντέλο εργασίας και τη βιωσιμότητα, παρέχουν σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη με έως και 27% εξοικονόμηση ενέργειας. Ο Πρόεδρος της Sharp, Alexander Hermann, αναφέρει σχετικά ότι ένας από τους βασικότερους στόχους της Sharp είναι να δημιουργήσει πιο ευέλικτους και ασφαλείς εργασιακούς χώρους για το μέλλον, έχοντας ως βασικό μέλημα το περιβάλλον, εξοπλίζοντας τις νέες σειρές με χαρακτηριστικά και λειτουργίες που προσανατολίζονται σε αυτό το στόχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα