Νέα προϊόντα Dell για επιχειρήσεις

H Dell παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν περισσότερα από ποτέ, με ανανεωμένη σειρά υπολογιστών.


Η Dell ανακοινώνει στην ελληνική αγορά την πλήρη προϊοντική ανανέωση στις σειρές των φορητών υπολογιστών Latitude και επιτραπέζιων OptiPlex, με χαρακτηριστικά ανθεκτικότητας και σχεδίαση εμπνευσμένη από τις παρατηρήσεις των χρηστών. Τα νέα

μοντέλα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επαγγελματιών, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζουν τεχνολογίες αιχμής σε ό,τι αφορά στη διαχείριση και την προστασία των δεδομένων.


Οι νέες λύσεις της Dell ενοποιούνται απροβλημάτιστα στα σύγχρονα αναπτυσσόμενα επιχειρηματικά περιβάλλοντα, που απαιτούν ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε, ενώ παρέχουν εντυπωσιακή παραγωγικότητα, για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις του ολοένα και μεγαλύτερου ποσοστού του ανθρώπινου δυναμικού που βρίσκεται εν κινήσει.


«Αποτελεί παράδοση της Dell η παροχή λύσεων υπολογιστών που βοηθούν τους πελάτες να αυξάνουν την παραγωγικότητα και να παράγουν αποτελέσματα. Σήμερα προσφέρουμε το πιο ισχυρό χαρτοφυλάκιο προϊόντων, ενοποιημένων λύσεων και υπηρεσιών, για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να πραγματοποιήσουν περισσότερα από ποτέ» αναφέρει ο Sam Burd, αντιπρόεδρος, Personal Computing Product Group, Dell. «Η νέα σειρά υπολογιστών της Dell βοηθά τους πελάτες να είναι πιο αποτελεσματικοί, με συσκευές που σχεδιάστηκαν με γνώμονα τις ανάγκες εργασίας και λύσεις που ενισχύουν τις δυνατότητες των τελικών χρηστών, είτε αυτοί βρίσκονται σε μια αίθουσα συσκέψεων, είτε σε εκπαιδευτικό περιβάλλον, στο νοσοκομείο ή σε μια αποστολή – ενώ παρέχουν δυνατότητες διαχείρισης τεχνολογίας αιχμής και την προστασία δεδομένων που απαιτούν τα τμήματα ΙΤ.»


Οικογένειες προϊόντων Dell Latitude E-family & Dell OptiPlex
Οι νέες λύσεις συστημάτων client παρέχουν δυναμικά, ευέλικτα και εύκολα κατανοητά περιβάλλοντα, με στυλ και προηγμένη σχεδίαση αλλά και έλεγχο επαγγελματικής κλάσης. Με εύρος που ξεκινά από εισαγωγικού επιπέδου λύσεις και φθάνει έως κορυφαίες προτάσεις από desktop έως υπερ-φορητούς, οι νέοι φορητοί και desktop προσφέρουν τα εξής:
• Μακροχρόνια ανθεκτικότητα: Με τεχνολογία απόσβεσης κραδασμών StrikeZone™, αισθητήρα ελεύθερης πτώσης ταχύτατης απόκρισης και την πρόσφατη προσθήκη ελαστικής απομόνωσης σκληρού δίσκου, συμβάλλουν στην προστασία των δεδομένων κατά τις πτώσεις και τους κραδασμούς.
• Παραγωγικότητα: Μεγάλη αυτονομία μπαταρίας που φθάνει έως 32,7 ώρες με προαιρετική μπαταρία 9 στοιχείων και πρόσθετες μπαταρίες, 2GB μνήμης, ενσωματωμένα γραφικά, επεξεργαστές Intel® Core™ 3ης γενιάς, προαιρετικά σκληρό δίσκο SSD 128GB και τεχνολογία ExpressCharge™ για 80% φόρτιση σε μια ώρα (διατίθενται σε επιλεγμένες συνθέσεις)1,2.
• Τα πλέον διαχειρίσιμα συστήματα στον κλάδο: Οι νεότερες τεχνολογίες διαχείρισης συστημάτων Intel™ vPro, Intel Active Management Technol

Keywords
Τυχαία Θέματα