Νέα ημερομηνία διεξαγωγής για το 5G Conference SΕ Europe 2023

Η Verticom, η διοργανώτρια του 5G Conference SouthEastern Europe, ανακοίνωσε ότι η επόμενη διοργάνωση του μεγαλύτερου Διεθνούς Συνεδρίου για τα δίκτυα και τις τεχνολογίες 5G στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο, θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, στον ίδιο χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέχεια ανακοίνωσης από την κυβέρνηση για την πραγματοποίηση των εθνικών εκλογών τον Μάιο και με σχεδόν

δεδομένη τη διενέργεια δεύτερου γύρου εκλογών στις αρχές Ιουλίου, αποφασίστηκε η μετάθεση της διοργάνωσης, για να εξασφαλιστούν οι βέλτιστες, ομαλές συνθήκες διεξαγωγής τού συνεδρίου. 

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής τού φετινού 5G Conference SouthEastern Europe είναι η 26η Σεπτεμβρίου 2023.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξουν παρουσιάσεις από κορυφαία στελέχη της αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ, ο γενικότερος στόχος, είναι να υπάρξει μία αμφίδρομη συζήτηση με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Το 5G Conference Southeastern Europe είναι μία συνεδριακή εκδήλωση με κορυφαίο περιεχόμενο και μία καινοτόμα προσέγγιση των παρουσιάσεων, αλλά και μία έκθεση, όπου οι χορηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των δικτύων 5G.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο είναι δωρεάν και το μόνο που απαιτείται είναι μία δωρεάν εγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ. Η προεγγραφή είναι απαραίτητη.

Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου για την παρακολούθηση του συνεδρίου είναι 55 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Για όσους κλείσουν το εισιτήριό τους έως τις 30 Ιουνίου, προβλέπεται μειωμένο κόστος, στα 40 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Στην τιμή του εισιτηρίου για το συνέδριο συμπεριλαμβάνονται:

Συμμετοχή στο συνέδριο1 διάλειμμα για καφέ Υλικό συνεδρίου (συμπεριλαμβανομένης της τσάντας συνεδρίου και στυλό, σημειωματάριο)Υπηρεσία παράλληλης μετάφρασης.

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια για το συνέδριο, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν εδώ.

5G Conference Southeastern Europe 2023

Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.
Χρόνος διεξαγωγής: 26 Σεπτεμβρίου 2023.
Περισσότερες πληροφορίες: www.5gconference.gr
Διοργάνωση: Verticom

Keywords
Τυχαία Θέματα