Νέα γενιά PowerLine από την D-Link

Τέλος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών με την οικιακή σύνδεση βάζει η D-Link, με τη νέα γενιά λύσεων PowerLine Starter Kit.

Απαντώντας σε καθημερινές δυσκολίες συνδεσιμότητας, όπως απώλεια Internet σε σημεία όπως η σοφίτα, το υπόγειο ή το γκαράζ, διακεκομμένες βιντεοκλήσεις, αργή φόρτωση σελίδων ή απώλεια σύνδεσης, η D-Link παρουσιάζει έναν εύκολο και προσιτό τρόπο αντιμετώπισης τους, τα νέα PowerLine

Starter Kits.

Πρόκειται για ένα σετ συσκευών που μετατρέπουν οποιαδήποτε πρίζα σε μια σύνδεση δικτύου και επεκτείνουν τις δυνατότητες συνδεσιμότητας σε δευτερόλεπτα καθώς δεν απαιτείται καμία εγκατάσταση. Τα PowerLine Kit της D-Link, και οι υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που διαθέτουν, είναι η ιδανική λύση για εφαρμογές που έχουν ανάγκη ένα υψηλό εύρος ζώνης, όπως τα online games, το HD βίντεο streaming ή τα αρχεία πολυμέσων.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα, δεν απαιτούν επιπλέον καλώδια ή κάποια παραμετροποίηση, ενώ υποστηρίζουν περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας (HD) και διαθέτουν διακριτικό σχεδιασμό, ώστε να ενσωματωθούν ομοιόμορφα στη διακόσμηση μίας οικίας.

Η D-Link λανσάρει αρχικά τέσσερα νέα PowerLine kit για τη διευκόλυνση της δημιουργίας ενός οικιακού δικτύου υψηλών ταχυτήτων, χρησιμοποιώντας την ήδη υπάρχουσα ηλεκτρική καλωδίωση. Πρόκειται για τα: PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Starter Kit, PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Passthrough Kit, PowerLine AV 500 HD Mini Starter Kit και PowerLine AV 500 HD Passthrough Mini Starter Kit. Συμβατά με το πιο πρόσφατο πρωτόκολλο, HomePlug AV2, τα PowerLine AV2 1000 kit προσφέρουν ταχύτητες έως και 1000Mbps.

«Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό, παρόλα αυτά όλοι θέλουμε να έχουμε την δυνατότητα να είμαστε συνεχώς συνδεδεμένοι στο Internet» δήλωσε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe Ltd. «Οι περισσότεροι από εμάς, επιθυμούμε ένα δίκτυο υψηλής ταχύτητας και ποιότητας, ώστε να μπορούμε εύκολα να πραγματοποιήσουμε streaming βίντεο, online αγορές ή να παίξουμε παιχνίδια χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις.

Η διαρρύθμιση πολλών σπιτιών δημιουργεί συχνά «νεκρά σημεία», που δεν καλύπτονται από το ασύρματο δίκτυο. Η λύση δεν είναι να αλλάξει η καλωδίωση του σπιτιού ή η διαρρύθμιση των σημείων αυτών. Η τέλεια λύση είναι η νέα γενιά των PowerLine της D-Link, που απλά συνδέονται στην πρίζα».

Τα PowerLine ωστόσο παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας: μπορούν να ρυθμιστούν άμεσα με ένα κλειδί ασφαλείας, για προστασία από μη εξουσιοδοτημένους εισβολείς. Επίσης διαθέτουν λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η οποία απενεργοποιεί αυτόματα τις συσκευές όταν δεν χρησιμοποιούνται, μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση ρεύματος.

Επιπλέον, δύο από τα νέα μοντέλα powerline διαθέτουν ενσωματωμένες πρίζες ρεύματος (AV2 1000 και AV 500) για σύνδεση άλλων ηλεκτρικών συσκευών σε αυτές.

Λεπτομέρειες προϊόντων:
Όλες οι συσκευές PowerLine είναι συμβατές με τα πρωτόκολλα IEEE 802.3, IEEE 1901, IEEE 802.3u και HomePlug AV2/AV και προσφέρουν κρυπτογράφηση δεδομένων 128-bit AES.

- PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Starter Kit (DHP-601AV) – Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων έως και 1.000 Mbps, μέγιστη κατανάλωση ρεύματος 3,7W, ωστόσο με τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας η κατανάλωση μπορεί να μειωθεί έως και 85%.
- PowerLine AV 500 HD Mini Starter Kit (DHP-509AV) – Συμπαγής σχεδιασμός, η λειτουργία που διαθέτει εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί να μειώσει την κατανάλωση έως και 70%.
- PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Passthrough Kit (DHP-P601AV) και PowerLine AV 500 HD Passthrough Mini Starter Kit (DHP-P509AV) – Και τα δυο διαθέτουν ενσωματωμένη πρίζα.

Διαθεσιμότητα και τιμολόγηση
Τα PowerLine Starter Kit της D-Link είναι διαθέσιμα ήδη σε όλα τα καταστήματα λιανικής πώλησης, με τιμές διαμορφώνονται, ανάλογα με το μοντέλο, από € 49,90 έως € 69,90, πλέον ΦΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα