Νέα έκδοση του RSA Data Loss Prevention Suite

Το Security Division της EMC βοηθά τους οργανισμούς να αποκτήσουν μεγαλύτερη ορατότητα στο σύνολο των υποδομών ΙΤ που διαθέτουν μειώνοντας το ρίσκο.

Η RSA, το τμήμα εφαρμογών ασφάλειας δεδομένων της EMC (NYSE: EMC), παρουσίασε μια σειρά αναβαθμίσεων για τη σουίτα εφαρμογών RSA® Data Loss Prevention (DLP), η οποία αποτελεί την κορυφαία

επιλογή της αγοράς όσον αφορά το λογισμικό για την αποτροπή της απώλειας δεδομένων, το οποίο προσαρμόζεται στο εκάστοτε επίπεδο κινδύνου (risk-based).


Η τελευταία έκδοση της σουίτας RSA DLP επιτρέπει σε μεγάλους οργανισμούς, όπως οι πολυεθνικές εταιρείες, να ανιχνεύουν, να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται καλύτερα τον κίνδυνο απώλειας ευαίσθητων δεδομένων, καλύπτοντας το σύνολο των υποδομών ΙΤ που διαθέτουν, συμπεριλαμβανομένων των smartphones και των tablets. , Χάρη στο σχεδιασμό του, το RSA DLP εξασφαλίζει στους οργανισμούς την ορατότητα που χρειάζονται προκειμένου να παίρνουν πιο εμπεριστατωμένες αποφάσεις αναφορικά με την προστασία των δεδομένων που διαθέτουν, είτε αυτά βρίσκονται σε μεγάλα συστήματα αποθήκευσης δεδομένων, είτε διακινούνται μεταξύ εικονικών σταθμών εργασίας ή εφαρμογών.


Στην εποχή μας, οι οργανισμοί καλούνται να ανταπεξέλθουν στην πρόκληση που συνιστά η προστασία ενός τεράστιου όγκου πληροφοριών που βρίσκονται σε όλο και μεγαλύτερης έκτασης υποδομές ΙΤ, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν και μια σειρά προηγμένων απειλών, οι οποίες έχουν την ικανότητα να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα συστήματα προστασίας. Η στρατηγική της RSA όσον αφορά τη διαχείριση της ασφάλειας δεδομένων, αξιοποιεί τη σουίτα εφαρμογών RSA DLP ώστε να προσφέρει αυξημένη ορατότητα για το σύνολο των υποδομών που διαθέτει ένας οργανισμός, μαζί με τους απαιτούμενος μηχανισμός ελέγχου και περιορισμού του επιμέρους ρίσκου.


Αναβάθμιση του DLP για την καλύτερη διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις


Ένας σύγχρονος οργανισμός θα πρέπει να είναι σε θέση να διαχειρίζεται και να προστατεύει ευαίσθητες πληροφορίες που βρίσκονται σε πλήθος διαφορετικών συστημάτων και εφαρμογών, εικονικών ή μη. Οι αναβαθμίσεις της σουίτας RSA DLP επιτρέπουν στους οργανισμούς να διαχειρίζονται καλύτερα τους κινδύνους που προκύπτουν όταν παρέχεται πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα μέσω ενός απλού smartphone, ενός tablet ή ενός προσωπικού υπολογιστή. Το RSA DLP Suite έχει σχεδιαστεί ώστε να ελέγχει τη διαδρομή ευαίσθητων δεδομένων ώστε να αποτρέπεται ο κίνδυνος να χαθούν, σε περίπτωση που οι χρήστες συνδέονται στο εταιρικό email μέσω του Microsoft ActiveSync® ή του Outlook® Web Access.


Επίσης, η νέα σουίτα RSA DLP Suite έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να ελέγχει τη διακίνηση δεδομένων από ένα virtual desktop ή μια εικονική εφαρμογή, προς κάποιο smartphone, tablet ή οικιακό υπολογιστή. Η δυνατότητα ενσωμάτωσης όλων αυτών των

Keywords
Τυχαία Θέματα