Νέα docking ηχεία από την LG

Τα νέα ηχεία της LG συνδέονται ασύρματα, είναι εξοπλισμένα με Touch UI και Dual Docking, με premium συμβατότητα με έξυπνες συσκευές.


Η LG Electronics (LG) παρουσίασε τη νέα της σειρά Docking ηχείων με τα μοντέλα ND5520, ND4520 και ND1520. Τα νέα

Docking ηχεία της LG έχουν προηγμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, ενώ με αυτά η LG στοχεύει να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ακουστικές ανάγκες στην εποχή των έξυπνων συσκευών.


«Οι έξυπνες συσκευές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινής μας ζωής και η τάση αυτή έχει δημιουργήσει την ανάγκη μιας νέας γενιάς έξυπνων περιφερειακών συσκευών», δήλωσε ο κος Havis Kwon, President και CEO της LG Home Entertainment Company. «Τα Docking ηχεία της LG έχουν κομψό σχεδιασμό, ενσωματώνουν εξελιγμένες τεχνολογίες ενώ είναι συμβατά με οποιαδήποτε νέα έξυπνη συσκευή».


Ασύρματη μετάδοση για iOS και συσκευές Android OS
Το ND5520 της LG, ένα ανεξάρτητο ηχείο 30W με 2 κανάλια, προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση για τον χρήστη. Το ηχείο ενσωματώνει Bluetooth audio streaming, που επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν μουσική και περιεχόμενο βίντεο ασύρματα. Επιπλέον, λειτουργεί και ως διπλό dock για έξυπνες συσκευές iOs και Android OS, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να αναπαράγουν το περιεχόμενο που επιθυμούν με καλύτερη ακουστική, ανεξάρτητα από τη συσκευή.


Για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα smartphone τους ως τηλεκοντρόλ όταν υπάρχει ασύρματο streaming μέσω της εφαρμογής Bluetooth remote. Το ND5520 περιλαμβάνει επιπλέον ραδιόφωνο FM και ξυπνητήρι. Με εντυπωσιακά λεπτό σχεδιασμό, το ND5520 διαθέτει ένα premium μεταλλικό λευκό περίβλημα αλουμινίου και ανατρέπει τις κλίμακες στα 3,6 χιλιόγραμμα.


Εκτός από τα ND5520, η LG παρουσίασε επίσης το ND4520 και το ND1520. Το ND4520 λειτουργεί με μπαταρίες AA, επιτρέποντας στους χρήστες να ακούνε μουσική με ήχο υψηλής πιστότητας σε οποιοδήποτε σημείο μέσα στο σπίτι.


Keywords
Τυχαία Θέματα