Νέα Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Forthnet

Ο Όμιλος Forthnet ανακοινώνει την ανάληψη της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου από τον Γρηγόρη Κατσογιάννη.


Ο Γρηγόρης Κατσογιάννης έχει πολυετή εμπειρία και γνώση στον τομέα της Επικοινωνίας και του Marketing τόσο στην αγορά Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών όσο και στον τομέα της συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς έχει εργαστεί σε εταιρίες του χώρου σε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις.


Πέραν όμως του κ. Κατσογιάννη, δύο νέα

στελέχη εντάσσονται άμεσα στην Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Forthnet. Συγκεκριμένα:
- Ο κύριος Χάρης Μπότσαρης, στέλεχος επικοινωνίας, με προηγούμενη θητεία στο γραφείο Τύπου της Nova αλλά και προϋπηρεσία τόσο στον χώρο της διαφήμισης όσο και στην δημόσια τηλεόραση, ως ειδικός σύμβουλος σε θέματα marketing και επικοινωνίας.
- Ο κύριος Γιώργος Μαχειμάρης, δημοσιογράφος με μακρά θητεία σε εφημερίδες, internet και ραδιόφωνο τόσο στο ρεπορτάζ των media, όσο και στον αθλητικό χώρο.


Καλωσορίζοντας τα νέα στελέχη και τον Γρηγόρη Κατσογιάννη στα νέα τους καθήκοντα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι τόσο για την εξέλιξη του Γρηγόρη όσο και για την ενίσχυση της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Forthnet με νέα έμπειρα στελέχη και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Πιστεύουμε ότι η αποδεδειγμένη εμπειρία τους και ο υψηλός επαγγελματισμός τους, θα συμβάλουν σημαντικά στην ισχυροποίηση της εταιρικής εικόνας του Ομίλου Forthnet».


Keywords
Τυχαία Θέματα