Νέα Wireless AC Routers από την D-Link

Η D-Link ανακοινώνει την πιο εξελιγμένη και εκτενή σειρά προϊόντων Wireless AC Cloud Router, με τέσσερα νέα προϊόντα που προσφέρουν το μέλλον της ασύρματης διασύνδεσης, Wireless AC.


Η νέα

γενιά προϊόντων έρχεται να καταπολεμήσει τα πιο κοινά και ενοχλητικά προβλήματα ασύρματης διασύνδεσης, όπως συχνές διακοπές κατά την ανταλλαγή σημαντικών αρχείων, καθυστερήσεις σε κρίσιμες στιγμές κατά τη διάρκεια ενός online παιχνιδιού που οδηγεί στο να χάσετε τη μάχη. Η νέα σειρά Wireless AC διαθέτει κομψό σχεδιασμό και υποστηρίζει την αποκλειστική Cloud υπηρεσία mydlink™ της D-Link, η οποία επιτρέπει στον χρήστη να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται απομακρυσμένα το δίκτυό του, μέσω οποιουδήποτε υπολογιστή ή mobile συσκευής.


Αυτή η νέα γενιά router, παρέχει ταχύτατους, γεμάτους δυνατότητες και εύκολους στην χρήση Wireless AC Cloud router για κάθε χρήστη, ανεξαρτήτως προϋπολογισμού.


Η ναυαρχίδα των routers, το Wireless AC1750 Dual-Band Gigabit Cloud Router με AC SmartBeam™ (DIR-868L), αποτελεί το ταχύτερο Cloud Router, παρέχοντας ταχύτητες AC1750 για όσους επιζητούν επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς. Οι gamers θα το εκτιμήσουν και για τις τέσσερις θύρες Gigabit Ethernet, καθώς και οποιοσδήποτε χρήστης που κάνει streaming πολυμέσων από κάποιο USB αποθηκευτικό μέσο ή ανταλλάζει αρχεία μεταξύ γραφείου και σπιτιού.


Το προηγμένο Wireless AC1200 Dual-Band Gigabit Cloud Router με AC SmartBeam™ (DIR-860L) και το Wireless AC1200 Dual-Band Gigabit Cloud Router (DIR-850L) υποστηρίζουν AC1200, που σχεδόν τριπλασιάζει τις υπάρχουσες ταχύτητες των υφιστάμενων Wireless N300 δικτύων. Παράλληλα, παρέχουν θύρες Gigabit Ethernet, για άψογη λειτουργία με κονσόλες παιχνιδιών και media boxes. Το DIR-860L διαθέτει και την τεχνολογία AC SmartBeam™, η οποία έχει σχεδιαστεί να ανιχνεύει και να εντοπίζει τις επιμέρους συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το router, διασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη λειτουργία σε όλο το σπίτι, ακόμα και σε σημεία που προηγουμένως η ασύρματη πρόσβαση ήταν περιορισμένη.


Ολοκληρώνοντας την γκάμα προϊόντων, το Wireless AC750 Dual-Band Cloud Router (DIR-810L) προσφέρει ταχύτητες AC750 σε πολύ θελκτική τιμή, καθιστώντας το ως την πιο προσιτή λύση για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν το router τους με μια συσκευή τεχνολογιάς Wireless AC.


«Ολόκληρος ο ασύρματος κόσμος βαδίζει ταχύτατα προς το νέο πρότυπο Wireless AC. Είτε πρόκειται για τα τελευταίας τεχνολογίας smartphones, tablets και smart TV, το Wireless AC βρίσκεται προ των πυλών,» δήλωσε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe Ltd. «Η D-Link επιταχύνει στο μέλλον παρέχοντας την πιο εκτενή γκάμα προϊόντων Wireless AC, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την δέσμευσή της για παροχή ανώτερων λύσεων δικτύωσης για όλους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε ταχύτατο streaming HD πολυμέσων, μεταφόρτωση αρχείων, VoIP κλήσεις και online gaming σε περισσότερες συσκευές και σε περισσότερα σημεία, χωρίς να διακυβεύεται η ταχύτητα ή η ποιότητα σύνδεσης.»


Πέραν της υψηλής ποιότητας και απόδοσης που παρέχει η τεχνολογία Wireless AC, οι νέοι Cloud router της D-Link υποστηρίζουν την υπηρεσία Cloud mydlink™, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης, παρακολούθησης και πρόσβασης στους χρήστες από οποιοδήποτε σημείο, μέσω της δωρεάν εφαρμογής για κινητά mydlink™ Lite. Οι χρήστες μπορούν άμεσα να παρακολουθούν τις συνδεδεμένες συσκευές και το ιστορικό περιήγησής τους, να αποτρέπουν ανεπιθύμητους χρήστες και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω email, διατηρώντας έτσι την ασφάλεια του δικτύου τους. Επίσης, παρέχεται η δωρεάν εφαρμογή γρήγορης εγκατάστασης QRS Mobile για iPhone, iPad και Android, που αποδεσμεύει από την ανάγκη χρήσης κάποιου υπολογιστή.


Συνδυάζοντας κάποιο router με το νέο D-Link Wireless AC Dual Band USB Adapter (DWA-182) ή το Wireless AC Dual-Band USB Nano Adapter (DWA-171), οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν εύκολα τους υπολογιστές τους και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις υψηλές ταχύτητες και τα χαρακτηριστικά που προσφέρει η τεχνολογία Wireless AC.


Keywords
Τυχαία Θέματα