Λύσεις Hybris από τη SAP

Οι λύσεις SAP Hybris βοηθούν τις επιχειρήσεις να μετασχηματίσουν τη σχέση με τους πελάτες τους.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα της SAP, μόνο μία στις τέσσερις επιχειρήσεις χρησιμοποιεί όλα τα διαθέσιμα κανάλια στο πλαίσιο της σχέσης με τους πελάτες της (omni-channel customer engagement), προκειμένου να έχει πρόσβαση σε μια ενιαία, ολοκληρωμένη εικόνα του πελάτη και να μπορεί να παρέχει μια συνεπή, συνολική εμπειρία.

Το 61% των ηγετικών στελεχών επιχειρήσεων

είναι πεπεισμένοι ότι τα υφιστάμενα πληροφοριακά τους συστήματα, που υποστηρίζουν τη διαχείριση πελατειακών σχέσεων (CRM) και τις πωλήσεις, δυσχεραίνουν το εμπορικό όραμα της εταιρείας τους, ενώ μόλις το 17% των επιχειρήσεων είναι έτοιμες να υποστηρίξουν μία σχέση με τους πελάτες βασισμένη -για πρώτη φορά- σε κινητές συσκευές.

«Η σημερινή γενιά των πελατών είναι ‘συνδεδεμένη’ και καλά ενημερωμένη, ωστόσο οι επιχειρήσεις υστερούν, τόσο όσον αφορά στην κατανόηση, όσο και στην επικοινωνία με τους πελάτες τους σε όλα τα κανάλια, με τρόπους που να είναι σχετικοί με το αντικείμενό τους και ενιαίοι», δήλωσε ο Brian Walker, chief strategy officer, SAP Hybris. “Αυτή ακριβώς η μεταστροφή είναι ο λόγος για τον οποίο πηγαίνουμε ένα βήμα μετά το CRM. Καινοτομούμε για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μετατρέψουν ψηφιακά την εμπειρία των πελατών τους, επιτρέποντας τους να συμμετέχουν, να συναλλάσσονται και να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα απλοποιούν τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν».

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της SAP για ένα απλοποιημένο front office, η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσει λύσεις που αφορούν το φάσμα της συνεργασίας με τον πελάτη και το εμπόριο, ξεπερνώντας τις παραδοσιακές εφαρμογές CRM. Iδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα updates της λύσης SAP Hybris Customer Experience, η οποία χρησιμοποιεί τα δεδομένα του προφίλ των πελατών για να δημιουργήσει προσωποποιημένες εμπειρίες σε όλα τα ψηφιακά κανάλια με περιεχόμενο που εστιάζει στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Η DNA Oy προσφέρει σε εταιρικούς πελάτες μια πραγματική εμπειρία
Η νέα έκδοση της λύσης SAP Hybris Commerce βοηθά εταιρείες όπως η DNA Oy, ένας από τους μεγαλύτερους πάροχους καλωδιακής τηλεόρασης και τηλεπικοινωνιών στη Φινλανδία, να επιτύχουν. Χρόνο με το χρόνο, η DNA έχει επιτύχει αύξηση της τάξεως του 65% στις online πωλήσεις business-to-consumer (B2C), μετά την έκδοσή του SAP Hybris Commerce, έκδοση Edge, επιλογή B2C. Με βάση την ενίσχυση των σχέσεων με τους πελάτες της, η DNA έχει ξεκινήσει την υλοποίηση του SAP Hybris Commerce, έκδοση Edge, Β2C, με σκοπό να προσφέρει μια consumer-grade εμπειρία και στους εταιρικούς πελάτες της.

«Στη DNA, θέλουμε να εξυπηρετούμε τους B2B πελάτες μας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με εμπειρίες σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια, όπως ακριβώς κάνουμε και με τους ιδιώτες καταναλωτές” δήλωσε ο Esamatti Vuolle, customer experience and commerce architect at DNA, “Ουσιαστικά, θέλουμε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν μεγάλο εύρος λειτουργιών και εξατομικευμένη εμπειρία, χτίζοντας τη σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους. Οι λύσεις SAP Hybris έχουν διευκολύνει τις σχέσεις με τους πελάτες μας, και μας έχουν χαρίσει υψηλές βαθμολογίες στο πλαίσιο αξιολογήσεων”.

Keywords
Τυχαία Θέματα