Κυκλοφόρησε η νέα Nikon D4

Η Nikon, κυκλοφόρησε την D4, τη νέα ναυαρχίδα της σειράς D-SLR, μιας φωτογραφικής μηχανής ιδανικής για όσους αποζητούν κορυφαία ποιότητα στη φωτογράφιση.

Κατασκευασμένη για να ξεπερνά τα όρια και να αξιοποιεί κάθε δυνατότητα λήψης, αυτή η επαγγελματική φωτογραφική μηχανή με φορμά FX εισάγει νέα πρότυπα ποιότητας εικόνας, ταχύτητας και ακρίβειας τόσο για τις φωτογραφίες όσο και για

τα video.


Εξοπλισμένη με αισθητήρα 16,2 megapixel με φορμά FX, εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία ISO και τον ισχυρό μηχανισμό επεξεργασίας εικόνας EXPEED 3 της Nikon, αυτή η μηχανή προσφέρει απόδοση χωρίς συμβιβασμούς και απαράμιλλη ευελιξία σε ακραίες συνθήκες φωτισμού και περιβάλλοντος.


“Με τη Nikon D4 πετυχαίνουμε την απόλυτη ποιότητα στη φωτογράφιση,” δηλώνει ο Dirk Jasper, Διευθυντής Επαγγελματικών Προϊόντων της Nikon Europe. “Εάν βρίσκεστε στο απόγειο της τέχνης σας, τότε θα χρειαστείτε μια φωτογραφική μηχανή που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ και αυτή δεν είναι άλλη από τη Nikon D4. Έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνάει τα όρια, όπως κάνουν άλλωστε και οι φωτογράφοι, που ξεπερνούν τα όρια στην καθημερινή τους εργασία.”


Ποιότητα εικόνας χωρίς συμβιβασμούς — Εξαιρετική ταχύτητα
Κατασκευασμένη έτσι ώστε να προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας σε ποικίλες συνθήκες φωτισμού, η D4 προσφέρει, επίσης, εκπληκτικά υψηλή ταχύτητα fps, ενώ παράλληλα θέτει νέα πρότυπα στην απόδοση χαμηλού θορύβου. Ο αισθητήρας CMOS 16,2 megapixel, με φορμά FX, (πλήρους κάδρου) και γρήγορο σύστημα ανάγνωσης καναλιών παρέχει ταχύτητα έως 11 fps, καθιστώντας τη μηχανή πιο γρήγορη από οποιαδήποτε άλλη φωτογραφική μηχανή της Nikon.


Μπορείτε να τραβήξετε εικόνες αξιοσημείωτης ποιότητας με χαμηλό θόρυβο και μεγάλο δυναμικό εύρος, ακόμα και σε υψηλές τιμές ευαισθησίας ISO, χάρη στη βελτιστοποιημένη τεχνολογία αποθορυβοποίησης και επεξεργασίας σήματος A/D 14 bit που είναι ενσωματωμένη στον αισθητήρα. Το εξαιρετικά μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO θέτει νέα πρότυπα για την ευαισθησία ISO12800 και αυξάνεται κατά ένα EV για να καθιερώσει την τιμή ευαισθησίας ISO 100 ως σημείο αναφοράς. Για πιο απαιτητικές περιστάσεις, οι ισοδύναμες τιμές ευαισθησίας ISO 50 και ISO 204.800 καθιστούν τη φωτογραφική μηχανή D4 την πρώτη επιλογή για φωτογράφους που αντιμετωπίζουν κατά κανόνα ακραίες συνθήκες φωτισμού.


Πανίσχυρος μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας υπερσύγχρονης τεχνολογίας EXPEED 3
Χάρη στο μηχανισμό επεξεργασίας εικόνας EXPEED 3 νέας γενιάς της Nikon, η D4 απλουστεύει την εκτέλεση εργασιών με πολλά δεδομένα, χωρίς να θυσιάζει την ταχύτητα ή την ποιότητα που αναμένουν οι επαγγελματίες. Η επεξεργασία εικόνας υψηλής ταχύτητας 16 bit ακολουθεί την μετατροπή A/D 14 bit παρέχοντας εξαιρετικές φωτογραφίες JPEG κατευθείαν από τη φωτογραφική μηχανή σας. Κανένας συμβιβασμός στην απόδοση, ακόμα και όταν αναλαμβάνονται πολύπλοκες διαδικασίες. Οι εικ

Keywords
Τυχαία Θέματα