«Καλύτερο ελληνικό e-shop»

Ο όμιλος Τripsta S.A έλαβε το βραβείο του «Καλύτερου ελληνικού e–shop» στα E–volution Awards 2017.

Στον όμιλο Tripsta S.A. (travelplanet24, airtickets® & tripsta) το βραβείο του «Καλύτερου ελληνικού e-shop» και 6 ακόμα σημαντικές διακρίσεις.

Ο όμιλος Τripsta S.A (travelplanet24, airtickets® & tripsta) διακρίθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016 με 7 βραβεία, που αναδεικνύουν την θεαματική ανάπτυξη που παρουσιάζει έως και σήμερα. Συγκεκριμένα, τα τιμητικά βραβεία που έλαβε είναι:

GOLD βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερο ελληνικό e-shop» για τον όμιλο Tripsta S.A.GOLD βραβείο στην
κατηγορία «Εφαρμογές Kινητού (Apps)» για το airtickets® Android AppGOLD βραβείο στην κατηγορία «Mobile Marketing» για το airtickets® Mobile MarketingGOLD βραβείο στην κατηγορία «Ολοκλήρωση Εφαρμογών Ηλεκτρονικού Εμπορίου με άλλα Πληροφοριακά Συστήματα» για το Tripsta Integrated SoftwareGOLD βραβείο στην κατηγορία «Τεχνολογική Καινοτομία» για το Tripsta Technology InnovationSILVER βραβείο στην κατηγορία «Προσωποποιημένες Υπηρεσίες» για το Tripsta – Personalized ServicesBRONZE βραβείο στην κατηγορία «Ηλεκτρονικά Καταστήματα – Υπηρεσίες» για το Tripsta S.A – Το No.1 OTA στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη

Η βράβευση του ομίλου Τripsta S.A ως το «Καλύτερο ελληνικό e-shop» είναι μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις που έχει λάβει η Τripsta S.A και αποτελεί μια καινοτομία των Lighthouse e-volution awards, σε συνεργασία με τον GRECA. Με την συγκεκριμένη διάκριση, η Τripsta S.A θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα European E-Commerce Awards, στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου ηλεκτρονικού εμπορίου.

H Tripsta, με τα brands της travelplanet24, airtickets® και tripsta, είναι το Νο.1 online ταξιδιωτικό γραφείο στην Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη, με παρουσία σε περισσότερες από 45 χώρες. Η εταιρεία ξεκίνησε στην Ελλάδα ως Startup όπου με ταχεία ανάπτυξη και εξαιρετική στρατηγική επέκταση, έχει πλέον ετήσιο τζίρο άνω των 500 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά από την εταιρεία Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).

Η συγκεκριμένη διάκριση στέλνει το ελληνικό e-shop να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα European E-Commerce Awards, στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου ηλεκτρονικού εμπορίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα