Καλώδια ESP από την Ultra Audio Hellas

Η Ultra Audio Hellas ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της γνωστής Αμερικανικής εταιρείας Essential Sound Products (ESP) για την Ελλάδα και Κύπρο.


Η Essential Sound products δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στα επαγγελματικά καλώδια ρεύματος & power distributors-conditioners απευθυνόμενη σε μουσικούς, μηχανικούς ήχου (mastering engineers

& recording engineers), recording and production studios, κατασκευαστές high-end συσκευών και audiophiles μουσικόφιλους.


Στις ΗΠΑ πληθώρα μουσικών όπως οι Victor Wooten, Gerald Veasley (που έχουν δώσει και τα ονόματα τους στα προιόντα της ESP), αλλά και Keith Jarrett, Steve Swallow, Doc Powell, Elliot Easton (The Cars), Teddy Gentry (Alabama), Richard Bona, John B. Williams και δεκάδες άλλοι χρησιμοποιούν τα καλώδια ρεύματος της ESP όπως και γνωστοί μηχανικοί ήχου, εταιρείες παραγωγής αντίστοιχα. Ακόμη και ο Ken Stevens της C.A.T.


Είναι ίσως μοναδική η επιτυχία-καθολική αποδοχή των καλωδίων ρεύματος της ESP που συνενώνει τους επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας με τους απανταχού μουσικόφιλους. Οι δημόσιες παραδοχές ανθρώπων όπως ο Jim Anderson, πρώην πρόεδρος της Audio Engineering Society & καθηγητής στο New York university, ή του Alan Silverman ιδρυτή του Arf! Mastering New York, μεταξύ άλλων, είναι αποκαλυτπικές.


“Ολοι αυτοί συνηγορούν για την απόδοση και υψηλή πιστότητα των καλωδίων της ESP και μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο website: http://www.essentialsound.com/


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είναι διαθέσιμες οι ολοκαίνουργες σειρές: Essence Reference II & MusicCord ES μόνο λίγους μήνες μετά την πρώτη κυκλοφορία τους, ενσωματώνοντας όλες τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις της εταιρείας, ανεβάζοντας κατά πολύ την απόδοση σε σχέση με παλιότερα μοντέλα. Ήδη απέσπασαν τις καλύτερες βαθμολογίες από το επαγγελματικό περιοδικό «Bass Guitar Magazine».


H Ultra Audio Hellas έχει ήδη διαθέσιμα προς ακρόαση πλήρη sets των καλωδίων ρεύματος και power distributors-conditioners της ESP για Hi-Fi & High-End εφαρμογές.


Keywords
Τυχαία Θέματα