Καινοτομίες εφαρμογών στο Oracle Cloudworld

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Oracle CloudWorld, η Oracle παρουσίασε νέα χαρακτηριστικά και λύσεις σχετικές με συγκεκριμένους κλάδους στο χαρτοφυλάκιο Oracle Fusion Cloud Applications.

Oracle Applications Platform

Για να βοηθήσει τους προγραμματιστές επιχειρηματικών

εφαρμογών (enterprise applications) να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές εφαρμογές της Oracle με μια ενιαία εμπειρία χρήστη (UX), η Oracle θέτει στη διάθεση των πελατών και των συνεργατών της το σύστημα σχεδιασμού και την πλατφόρμα που τροφοδοτεί τις εφαρμογές της. Η πλατφόρμα Oracle Applications Platform δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να αξιοποιήσουν τo βραβευμένο Redwood UX της Oracle, το οποίο διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες όπως αναζήτηση, αυτοεκπαιδευόμενες συστάσεις και εμπειρίες συνομιλίας, καθώς και εργαλεία τηλεμετρίας και ανάπτυξης χαμηλού κώδικα, για να δημιουργήσουν γρήγορα και εύκολα ασφαλείς εφαρμογές που συμπληρώνουν και διασυνδέονται απρόσκοπτα με την πλήρη σουίτα εφαρμογών cloud της Oracle. “Ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα καινοτομούμε, ορισμένοι πελάτες θα θέλουν να προσθέσουν τα δικά τους χαρακτηριστικά ή τις δικές τους βιομηχανικές δυνατότητες”, δήλωσε η Jenny Lam, Senior Vice President of User Experience Design, Oracle. “Με το πλατφόρμα επιχειρηματικού λογισμικού (Applications Platform) της Oracle, δίνουμε στους πελάτες και τους συνεργάτες μας πρόσβαση στα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιεί η ομάδα ανάπτυξης της Oracle, ώστε να μπορούν να επεκτείνουν και να εξατομικεύσουν τις εφαρμογές μας ώστε να ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες”.

Ειδικές λύσεις για την υγειονομική περίθαλψη

Η Oracle ανακοίνωσε λύσεις SCM, EPM και HCM για την υποστήριξη των ειδικών αναγκών των οργανισμών υγειονομικής περίθαλψης – βοηθώντας τους να βελτιώσουν τη φροντίδα των ασθενών, τις οικονομικές επιδόσεις και να προωθήσουν μια πιο μοναδική εμπειρία στους ασθενείς.

Για να βοηθήσει τους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης να προωθήσουν μια μοναδική εμπειρία στους ασθενείς, η Oracle παρουσιάζει εξειδικευμένες λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας για τον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης. Μέρος του Oracle Fusion Cloud Supply Chain & Manufacturing (SCM), οι νέες λύσεις που επικεντρώνονται στον κλάδο υποστηρίζουν τις μοναδικές ανάγκες των οργανισμών υγειονομικής περίθαλψης και μπορούν να τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τη φροντίδα των ασθενών βελτιστοποιώντας τον προγραμματισμό, αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες και ενισχύοντας την ορατότητα (visibility) σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα. “Όταν οι οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης αντιμετωπίζουν διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα, μπορεί να είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου, και γι’ αυτό οι ομάδες υγειονομικής περίθαλψης χρειάζονται ιδιαίτερα αξιόπιστα, αποτελεσματικά και συνδεδεμένα συστήματα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας”, δήλωσε ο Rick Jewell, εκτελεστικός αντιπρόεδρος ανάπτυξης εφαρμογών της Oracle. “Η σύνδεση απογραφής και κλινικών δεδομένων έχει τη δυνατότητα να φέρει επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας των αλυσίδων εφοδιασμού της υγειονομικής περίθαλψης”.Για να βοηθήσει τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να βελτιώσουν τις οικονομικές επιδόσεις και τη φροντίδα των ασθενών, η Oracle παρουσιάζει μια λύση σχεδιασμού για τον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης. Μέρος του Oracle Fusion Cloud Enterprise Performance Management (EPM), η νέα λύση σχεδιασμού με επίκεντρο τον συγκεκριμένοκλάδο επιτρέπει στους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης να μοντελοποιούν σενάρια γρήγορα, να προσδιορίζουν τη μελλοντική ζήτηση, να βελτιστοποιούν τους πόρους και να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις για τα οικονομικά, το εργατικό δυναμικό και τη φροντίδα των ασθενών. Για να μπορέσουν οι οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης να υποστηρίξουν καλύτερα τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής και να βελτιώσουν τη φροντίδα των ασθενών, η Oracle παρουσιάζει εξειδικευμένες λύσεις ανθρώπινου δυναμικού για τον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης. Οι οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης αντιμετωπίζουν μια πληθώρα συγκεκριμενων για τον κλάδο προκλήσεων σχετικά με το εργατικό δυναμικό; από την προσέλκυση ταλέντων με τις κατάλληλες δεξιότητες και τη διαχείριση πολύπλοκων δομών προγραμματισμού, έως την ιεράρχηση της δέσμευσης και της ανάπτυξης για τους εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν συνεχώς την εξουθένωση. Ως μέρος του Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM), οι νέες λύσεις HR με επίκεντρο τον κλάδο βοηθούν τους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης να αναπτύξουν τις δεξιότητες του προσωπικού τους, να μειώσουν την επαγγελματική εξουθένωση και το κόστος βελτιώνοντας την αποδοτικότητα και να παρέχουν καλύτερη φροντίδα στους ασθενείς παρέχοντας μια εμπειρία εργαζομένων που ανταποκρίνεται στις μοναδικές ανάγκες των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.
Keywords
Τυχαία Θέματα