ΚΑΥΚΑΣ: Υποδέχθηκε το 14ο συνέδριο Fegime

Η καρδιά της ευρωπαϊκής αγοράς του ηλεκτρολογικού υλικού «χτύπησε» στην Αθήνα. Η ΚΑΥΚΑΣ υποδέχθηκε το 14ο Συνέδριο της FEGIME στην Ελλάδα.

Η ΚΑΥΚΑΣ ως μέλος του πανευρωπαϊκού ομίλου αγορών και marketing FEGIME, υποδέχτηκε

στις 21-23 Μαΐου το 14ο Συνέδριο της FEGIME στην Ελλάδα και γιόρτασε μαζί της, τα 25α γενέθλια της, θέτοντας ταυτόχρονα τις βάσεις διατήρησης και εξέλιξης μίας επιτυχημένης πορείας και για τα επόμενα χρόνια.

Στα πλαίσια του συνεδρίου που έλαβε μέρος στο Divani Apollon Palace & Thalasso Hotel, το οποίο παρακολούθησαν 400 σύνεδροι από 23 χώρες, μέλη του ομίλου καθώς και κορυφαίοι προμηθευτές της παγκόσμιας αγοράς ηλεκτρολογικού υλικού, υπήρξε ιδιαίτερη μνεία στην ελληνική κληρονομιά και παράδοση ως φόρος τιμής προς τη χώρα φιλοξενίας του συνεδρίου από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της FEGIME, David Garratt, ενώ πολύ σημαντική ήταν η παρουσία της ΚΑΥΚΑΣ μέσω της ομιλίας που πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Νίκο Καυκά, ο οποίος μάλιστα ορίστηκε και επισήμως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της FEGIME EUROPE.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του, ο κ. Καυκάς αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για την Ελλάδα, το οποίο βασίζεται σε τρεις βασικούς άξονες: στρατηγική, ανθρωποκεντρική προσέγγιση και καινοτομία.

Εν συνεχεία, παρουσιάστηκε η ιστορία των 25 χρόνων λειτουργίας του ομίλου FEGIME, η ευρωπαϊκή βάση δεδομένων της και η εμπορική της προώθηση, καθώς και η προετοιμασία για την ψηφιακή 4D εποχή, επιβεβαιώνοντας την υποσχόμενη πορεία του ομίλου στα μελλοντικά δρώμενα.

Τέλος, διακεκριμένοι καθηγητές κορυφαίων ευρωπαϊκών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων παρουσίασαν έρευνες και μελέτες για την Παγκόσμια Οικονομία, αναλύοντας το οικονομικό κλίμα που επικρατεί και προτείνοντας ουσιαστικούς τρόπους αντιμετώπισης, ενώ παράλληλα αναλύθηκε το σχήμα της οικογενειακής επιχείρησης, στη βάση των ευκαιριών, απειλών και προκλήσεων που διαφαίνονται στη σύγχρονη εποχή.

Η ΚΑΥΚΑΣ, είναι υπερήφανη που αποτελεί μέρος και κομμάτι της κληρονομιάς και της ιστορίας του ομίλου FEGIME και υπόσχεται να στηρίξει ενεργά το έργο και τη δράση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα