“Ημέρες Συνεργασίας” από την ΕΕΛ/ΛΑΚ

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης διοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου.


Το θέμα της συνάντησης είναι «E – Voting για επιχειρήσεις – Ανοιχτή Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας για την προώθηση της καινοτομίας». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48, Μικρό Αμφιθέατρο) στις 17.00.


Θα γίνει παρουσίαση του πληροφοριακού συστήματος ηλεκτρονικής ψηφοφορίας Ζευς από τον εκπρόσωπο της ομάδας ανάπτυξης στου συστήματος από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) και

στη συνέχεια έχουν κληθεί να μιλήσουν για την εμπειρία χρήσης του συστήματος στα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα εκπρόσωποι από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο υπεύθυνος της ομάδας εργασίας της ΕΕΛ/ΛΑΚ για την Ανοιχτή Διακυβέρνηση. Επίσης θα γίνει παρουσίαση του δικτύου Enterprise Europe NetworkHellas και των υπηρεσιών που προσφέρει.


Η εκδήλωση απευθύνεται σε εταιρείες και προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το ανοιχτού κώδικα πληροφοριακό σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Το σύστημα που θα παρουσιαστεί μπορεί να αξιοποιηθεί από μικρομεσαίες επιχειρήσεις για τη λήψη αποφάσεων σε επίπεδο διοικητικών συμβουλίων και συνελεύσεις μετόχων, αλλά και για τη διενέργεια ψηφοφοριών σε θέματα εσωτερικών διαδικασιών.


Λόγω περιορισμένων θέσεων, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη σχετική φόρμα. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και το αναλυτικό πρόγραμμα υπάρχει διαθέσιμο στο www.ellak.gr. Θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε από τη διεύθυνση: www.ekt.gr/events/live


Keywords
Τυχαία Θέματα