Η Canon ηγέτης για άλλη μια χρονιά

H Canon ξεχώρισε ως ηγέτης στην έκθεση αξιολόγησης έξυπνων πολυλειτουργικών περιφερειακών της IDC MarketScape για την καινοτομία της.

H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print προϊόντων Canon στην Ελλάδα ανακοινώνει την τοποθέτηση

της Canon USA Inc, για άλλη μία χρονιά, ως ηγέτη στην έκθεση αξιολόγησης Έξυπνων Πολυλειτουργικών Περιφερειακών της IDC MarketScape για την καινοτομία και τον άριστο ρυθμό παραγωγικότητας όσον αφορά τις προσπάθειες για έρευνα και ανάπτυξη σχετικά με την διαχείριση εκτύπωσης και υπηρεσιών εγγράφων (MPS).

Η έκθεση αναφέρει τα επιτεύγματα της Canon, επιδεικνύοντας ισχυρά σημεία σε όλες τις βασικές απαιτήσεις της IDC, για την διασφάλιση της επιτυχίας στην αγορά των MFP’s, συμπεριλαμβάνοντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, ηγετικό μερίδιο αγοράς στα MFP, υποστήριξη ενός διευρυμένου φάσματος στόχων των πελατών, τιμολογιακή πολιτική που ταιριάζει στις απαιτήσεις τους και ένα μοντέλο λύσεων/υπηρεσιών που συμβάλει στη διαφοροποίηση με την προαγωγή προστιθέμενης αξίας.

«Έχουμε την τιμή να αναγνωριζόμαστε ως ηγέτης και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη δέσμευση της eταιρίας στην έρευνα, σχεδίαση και καινοτομία.»

«H εξέλιξη της σημερινής αγοράς απαιτεί τα MFP’s να μην είναι απλά συσκευές αντιγραφής/εκτύπωσης, αλλά πληροφοριακά συστήματα επιχειρήσεων υψηλής απόδοσης», είπε ο Keith Kmetz, Αντιπρόεδρος των Έντυπων Περιφερειακών Λύσεων και Υπηρεσιών της IDC. «Όπως και στο παρελθόν, η στρατηγική της Canon για ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων επενδύσεων σε πλατφόρμες, εφαρμογές και υπηρεσίες λογισμικού, εξασφαλίζουν ότι τα MFP’s της ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς».

«Η Canon νιώθει μεγάλη υπερηφάνεια για τη βαθιά κατανόηση των απαιτήσεων του πελάτη και τη μακροχρόνια φήμη της ως ηγέτης στην τεχνολογία», είπε ο Junichi Yoshitake, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Marketing, Business Imaging Solutions Group, Canon U.S.A.

Keywords
Τυχαία Θέματα