Η LG ηγέτης στα… PC monitors 21:9!

Η σειρά των UltraWide monitor της LG κατέχει την πλειοψηφία των μονάδων που πωλούνται τα τελευταία δύο χρόνια στην παγκόσμια αγορά, οδηγώντας την εταιρεία στην κορυφή.

Βάσει των μετρήσεων που διεξάγει το Διεθνές Ινστιτούτο Πληροφοριών (International Data Corporation – IDC), η LG Electronics προηγείται σταθερά στην κατηγορία των monitor IPS

21:9 UltraWide, διατηρώντας την πρώτη θέση στην αγορά για 9 πλέον συνεχόμενα τρίμηνα, από το πρώτο τρίμηνο του 2013, έως και το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις που διενεργεί το IDC κάθε τρίμηνο για τις πωλήσεις των PC Monitors μέσω της υπηρεσίας “Worldwide Quarterly PC Monitor Tracker’, η LG ηγείται των πωλήσεων στην κατηγορία των monitor 21:9 με τις σειρές LG UC97 και LG UM57.

Με ανώτερη ποιότητα σχεδιασμού και εικόνας, τα monitor της LG διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας In-Plane Switching (IPS), UltraWide, αναλογίας 21:9, για μέγιστη χρήση της οθόνης και ευρεία γωνία θέασης. Η τεχνολογία UltraWide IPS, προσφέρει άψογη εικόνα με ρεαλισμό και ζωντάνια από οποιαδήποτε γωνία και αν παρακολουθεί ο χρήστης, ενώ το χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99% προσφέρει έντονα και ζωντανά χρώματα, για μία απολαυστική εμπειρία θέασης υψηλής ποιότητας.

Τα monitor της LG έχουν επιπλέον αναγνωριστεί από την Intertek, τον TUV και τα UL, για την ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων, τη γωνία θέασης και το χρωματικό φάσμα sRGB που διαθέτουν, ενώ λάβει διακρίσεις και από την ‘Ενωση ‘Technical Image Press Association’ (TIPA).

Το νέο monitor LG 34UC97 διαθέτει κυρτή οθόνη UltraWide 21:9, ανάλυσης Quad HD (3440 x 1440) IPS 34 ιντσών, και είναι το πρώτο στον κόσμο με κυρτή οθόνη IPS και λόγο διαστάσεων 21:9. Με ανώτερη ποιότητα εικόνας και απόδοση χρωμάτων, το κυρτό monitor της LG προσφέρει πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, καλύπτοντας πλήρως τις επαγγελματικές ανάγκες, αλλά και τις ανάγκες ψυχαγωγίας του κάθε χρήστη.

Υποστηρίζοντας την τεχνολογία ThunderboltTM 2, το monitor LG 34UC97 μπορεί να συνδεθεί άμεσα με PC και Mac και να πραγματοποιεί με υψηλή ταχύτητα την ανταλλαγή μεγάλου όγκου δεδομένων. Ταυτόχρονα, το Thunderbolt TM 2 δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να προβάλλει και να επεξεργάζεται πρωτογενές video 4K και να μεταδίδει δεδομένα σε άλλες συσκευές μέσω μίας απλής θύρας.

Τα Gaming Monitors LG UM57, που είναι διαθέσιμα σε 29 και πλέον και 25 ίντσες, είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών δράσης, για να προσφέρουν premium gaming εμπειρία, με απολαυστική θέαση υψηλής ευκρίνειας και ευρύ οπτικό πεδίο. Χάρη στη λειτουργία ‘Dynamic Action Sync’ (DAS), μειώνεται η καθυστέρηση της εισόδου στα μόλις 9,7 χιλιοστά του δευτερολέπτου, ενώ με τη χρήση του πλήκτρου ‘Game Mode’, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίζουν το monitor για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για την gaming εμπειρία τους.

Με τη λειτουργία ‘Black Stabilizer’, ο χρήστης αποκτά πλήρη ορατότητα, ακόμη και σε πολύ σκοτεινές σκηνές, όπου μπορεί να κρύβονται αντικείμενα ή και εχθροί σε ένα παιχνίδι, και η λειτουργία ‘Flicker Safe’ μειώνει την κόπωση της όρασης από την πολύωρη έκθεση στο φως της οθόνης, για ατελείωτες ώρες δουλειάς ή παιχνιδιών, χωρίς επιβάρυνση στα μάτια του χρήστη.

Οι καινοτόμες τεχνολογίες, οι κορυφαίες επιδόσεις και ο υψηλού επιπέδου σχεδιασμός τους, διατηρούν τα monitor 21:9 UltraWide της LG στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών παγκοσμίως, καθιστώντας την LG ηγέτη στην αγορά και υπογραμμίζοντας τη δυνατότητά της να προσφέρει οθόνες που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις των χρηστών κάθε κλάδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα