Η νέα mobile εφαρμογή «myCITROEN» από τη Globo

Η εταιρεία CITROEN Hellas ανέθεσε στη GLOBO Technologies την ανάπτυξη μιας νέας εφαρμογής για mobile συσκευές με στόχο την καλύτερη επικοινωνία με τους πελάτες της.

H GLOBO Technologies σε συνεργασία με την GLOBO

Mobile, υλοποίησε την mobile εφαρμογή “myCITROEN” χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα “GO!Enterprise”, την οποία έχει αναπτύξει η ίδια η GLOBO και έχει πλέον καθιερωθεί μεταξύ των 10 σημαντικότερων λύσεων στο Enterprise Mobility παγκοσμίως (Gartner Reports 2014 & 2015).

Η συγκεκριμένη mobile εφαρμογή που αναπτύχθηκε παρέχει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων στους χρήστες, καθώς έχει τη δυνατότητα να εγκαθίσταται σε όλους τους τύπους κινητών συσκευών (Smartphones, Tablets κλπ.) αλλά και να λειτουργεί στα πλέον δημοφιλή λειτουργικά συστήματα (iOs, Android).

Τα προνόμια από τη χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι πολλαπλά καθώς προσφέρει έναν μοντέρνο και δυναμικό τρόπο ενημέρωσης των πελατών της εταιρείας σε τακτική βάση, χωρίς κόστος και εισάγοντας απλά τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου.

Μέσω αυτής της εφαρμογής ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί, για μια σειρά θεμάτων που αφορούν το αυτοκίνητό του, όπως υπηρεσίες συντήρησης, εκπτώσεις ανταλλακτικών, ειδικές προσφορές, δίκτυο επίσημων διανομέων και επισκευαστών, γενικές συμβουλές που αφορούν στη χρήση και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου του, καθώς επίσης και τα νέα της CITROEN.

Η GLOBO Technologies έχοντας υλοποιήσει με μεγάλη επιτυχία πολλά σημαντικά έργα που αφορούν τις mobile εφαρμογές, έχει εδραιωθεί ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες στον χώρο του Enterprise Mobility.

Keywords
Τυχαία Θέματα