Η νέα LG UHD UR78 θα σας εκπλήξει με τις καινοτομίες της

 Η νέα smart τηλεόραση της LG, UHD UR78 είναι μια τηλεόραση 4Κ, 86 ιντσών που εντυπωσιάζει με τις λειτουργίες της και τα ζωηρά χρώματά της. Με όλες τις πρόσφατες τεχνολογίες της LG προσφέρει αξιοζήλευτη εμπειρία θέασης σε μεγάλες ίντσες. Διαθέτει HDR10 Pro για την αναβάθμιση των επιπέδων φωτεινότητας, αποδίδοντας με τρομερή ευκρίνεια λεπτομέρειες και ζωηρά χρώματα. 

Με επεξεργαστή α5 AI 4K Gen6 η εμπειρία θέασης στην

LG UR78 είναι μοναδική, αφού η τηλεόραση μπορεί να προβάλει περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης σε ανάλυση 4K, με ευκρίνεια και ακρίβεια, προσφέροντας μια καθηλωτική εμπειρία. Επιπλέον, ο επεξεργαστής πραγματοποιεί έλεγχο φωτεινότητας μέσω τεχνητής νοημοσύνης (AI) και διασφαλίζει το τέλειο επίπεδο φωτεινότητας για οποιοδήποτε περιβάλλον, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα από τον περιβάλλοντα φωτισμό, για ακόμα καλύτερη εμπειρία θέασης. 

Η εξαιρετικά μεγάλη τηλεόραση UHD 4K φέρνει τον κινηματογράφο στο σπίτι και επιτρέπει την προβολή σε ανάλυση 4K. Μέσω του FILMAKER MODE™, οι χρήστες απολαμβάνουν τις ταινίες όπως τις οραματίστηκε ο σκηνοθέτης, χωρίς καμία προσαρμογή στην υφή ή σε άλλες οπτικές ρυθμίσεις της ταινίας. 

Το νέο webOS 23 New Home προσαρμόζεται απόλυτα στις προτιμήσεις του χρήστη, από το αγαπημένο του περιεχόμενο μέχρι τον τρόπο προβολής που προτιμά και συγκεντρώνει όλες τις εξατομικευμένες επιλογές σε ένα σημείο. Όμως, οι καινοτομίες του webOS δεν σταματούν εδώ, αφού οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ταινίες ή να μάθουν όλα τα νέα και τους επόμενους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας. Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ειδικές κάρτες για τις αγαπημένες τους εφαρμογές και υπηρεσίες, τοποθετώντας τες σε όποια διάταξη θέλουν για γρήγορη μετάβαση στο περιεχόμενό. Αντίστοιχα, το AI Concierge είναι ο προσωπικός επιμελητής περιεχομένου των χρηστών και διασφαλίζει τη λήψη εξατομικευμένων συστάσεων. Το AI Concierge προτείνει σχετικές ή δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά με βάση το μοναδικό ιστορικό αναζήτησης, της αναγνώρισης φωνής, ώστε να λαμβάνουν οι χρήστες περισσότερο εξατομικευμένο περιεχόμενο. 

Η LG UHD UR78 εκτός από εντυπωσιακή απόδοση εικόνας έχει κρυστάλλινο ήχο σε οποιοδήποτε περιεχόμενο προβάλλει. Όμως, ο ήχος γίνεται ακόμα καλύτερος όταν η τηλεόραση συνδυαστεί με ένα LG soundbar. Τα LG soundbars είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν απόλυτα με τις τηλεοράσεις LG και να αποδίδουν τον ήχο όπως θα έπρεπε να ακούγεται. Στο περιβάλλον χρήσης WOW, οι ρυθμίσεις ποικίλουν και το soundbar όταν συνδέεται με την τηλεόραση αλλάζει τις λειτουργίες αυτόματα και ανάλογα και προσφέρουν μια ολοκληρωμένη ψυχαγωγία. 

Η LG UHD UR78 είναι ιδανική και για τους λάτρεις του gaming αφού προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις. Το AAA gaming αρχίζει μέσα από μια LG UR78 κάνοντας την εμπειρία του χρήστη πιο γρήγορη και ομαλή, σαν να βρίσκεται πραγματικά στον κόσμο του παιχνιδιού. Με Game Optimizer & Dashboard που συγκεντρώνει όλες τις ρυθμίσεις και επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν γρήγορα τις τρέχουσες ρυθμίσεις του τρέχοντος είδους παιχνιδιού αλλά και HGiG για παιχνίδια HDR με απόλυτο ρεαλισμό, η LG UR78 θα μυήσει τους χρήστες στον κόσμο του gaming. 

Αφεθείτε στη μαγεία της LG UHD UR78 και δείτε τηλεόραση σε μια εντελώς νέα κλίμακα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα