Η Κ business ομάδα της Κωτσόβολος σχεδίασε την ολοκληρωμένη λύση της Infinity Gear για την εταιρεία Innoetics

Η Κωτσόβολος με την ομάδα της, K business, δημιούργησαν ένα ειδικό workstation για τις ανάγκες της εταιρείας Innoetics, μέλος Samsung. Σκοπός της συνεργάτιδας εταιρείας Innoetics ήταν η δημιουργία ενός workstation, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των έργων, που διεξάγονται στα πλαίσια της έρευνάς της και που σχετίζονται με text-to-speech synthesis.

Η oμάδα K business

της Κωτσόβολος ανέλαβε την εκπόνηση μελέτης, σκιαγραφώντας τις προδιαγραφές του ηλεκτρονικού υπολογιστή που θα ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις της και κατέληξε στην ολοκληρωμένη λύσητης Infinity Gear και τον υπολογιστή Quad Titan της Infinity Gear, που είναι εξοπλισμένος με 4 κάρτες γραφικών Titan της Νvidia. Ο εξοπλισμός αυτός είναι ικανός να προσφέρει εξαιρετικά υψηλή επεξεργαστική ισχύ, καθώς και ειδικά σχεδιασμένη υδρόψυξη με σκοπό την αθόρυβη λειτουργία, ενώ παράλληλα διατηρεί χαμηλά επίπεδα στις παραγόμενες θερμοκρασίες.

Η ομάδα K business της Κωτσόβολος βρίσκεται στο πλευρό του κάθε επαγγελματία, ικανή να παρέχει λύσεις που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αποτελώντας έναν πολύτιμο συνεργάτη και σύμβουλο για κάθε επιχείρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα