Η Team Ninja εμβαθύνει στο κομμάτι της μάχης στο 2ο Behind the Scenes επεισόδιο για το Rise of the Ronin

Βυθιστείτε στις λεπτομέρειες της μάχης καθώς η Team Ninja, ένα studio με μακρά ιστορία στην ανάπτυξη τεχνικών combat, αναλύει την πληθώρα όπλων και combat styles. Ένα ταξίδι στην τέχνη του πολέμου σας περιμένει στο “Rise of the Ronin”, την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία για το PS5.

Στο δεύτερο Behind the Scenes επεισόδιο με τίτλο “Rise of the Ronin: Inside Team Ninja’s Diverse

Weapons and Combat Styles”, ανακαλύψτε τα μυστικά πίσω από τους ακριβείς και εντυπωσιακούς μηχανισμούς μάχης του παιχνιδιού. Από την εξάντληση του Ki των εχθρών μέχρι την άριστη εκμάθηση των πολεμικών δεξιοτήτων, η  μάχη στο Rise of the Ronin ενθαρρύνει τον πειραματισμό με όπλα για κοντινή απόσταση και με πολεμικές τέχνες.  

Πραγματοποιήστε επιθέσεις με μια ποικιλία όπλων, όπως Katana, δόρατα, dual blades και πολλά ακόμη. Μάθετε να χειρίζεστε με ακρίβεια όπλα, όπως τόξα και πυροβόλα, ή χρησιμοποιήστε το σχοινί για να «ελέγξετε» τους εχθρούς σας από απόσταση. Μάθετε τις διαφορετικές τεχνοτροπίες μάχης, όπως το Mumyo Style, το Hokushin Itto Style και το Yagyu Shinkage Style, το καθένα από τα οποία προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα.

To Rise of the Ronin κυκλοφορεί στο PlayStation 5 στις 22 Μαρτίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική ανάρτηση του PlayStation Blog.

Παρακολουθήστε το νέο Behind–the–Scenes επεισόδιο, με ελληνικούς υπότιτλους

Keywords
Τυχαία Θέματα