Η MMD παρουσιάζει οθόνες με εστίαση στο console gaming

Η MMD ανακοινώνει την ολοκαίνουρια σειρά οθονών Momentum, με επίκεντρο την οικιακή ψυχαγωγία και ιδιαίτερα το console gaming. Η πρώτη οθόνη Philips Momentum που παρουσιάζεται, η Philips 436M6VBPAB έρχεται με εντυπωσιακή ανάλυση 4K UHD σε τεράστιο 43 ιντσών VA panel.

Η οθόνη 436M6VBPAB διαθέτει 1000 cd/m² σε κορυφαία φωτεινότητα, εξαιρετικά

ευρεία γκάμα χρωμάτων με κάλυψη 100 % BT.709 και 9,.6 % DCI–P3 και 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα που επιτυγχάνονται από το χρωματικό βάθος 8 bit +2 bit FRC (Frame Rate Control), καθιστώντας την έτσι την πρώτη οθόνη στον κόσμο που είναι συμβατή με το νέο πρότυπο VESA DisplayHDR 1000! Η 436M6VBPAB είναι επίσης εξοπλισμένη με τεχνολογία Quantum Dot αντί για τις συμβατικές τεχνολογίες οπίσθιου φωτισμού LED. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία ημιαγωγών παράγει ζωντανά, δυναμικά χρώματα με πιο έντονες αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του κόκκινου. Χάρη στο στενό μήκος κύματος Quantum Dot πηγών για το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε, τα βασικά αυτά χρώματα απεικονίζονται με περισσότερο κορεσμό, αυξάνοντας τη ζωντάνια και τη χρωματική ακρίβεια. Η 436M6VBPAB είναι επίσης μια αληθινή gaming οθόνη που προσφέρει στους gamers την καλύτερη δυνατή απόδοση, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Low Input Lag και SmartResponse για ταχύτερη οπτική ανατροφοδότηση και Adaptive–Sync για μια εμπειρία gaming χωρίς τραύλισμα και χωρίς σκίσιμο εικόνας.

Μερικοί άνθρωποι είναι πολύ ενθουσιώδεις με το PC gaming, σε σημείο που δεν εγκαταλείπουν ποτέ το πληκτρολόγιο και το ποντίκι τους, προτιμούν να κάθονται στην ειδική gaming καρέκλα και να χρησιμοποιούν gaming κυρίως οθόνες 24-32 ιντσών από μικρή απόσταση (

Keywords
Τυχαία Θέματα