Η LG μαζί με την Kartmania

Η LG ήταν φέτος ο επίσημος υποστηρικτής των οδηγών της ομάδας Kartmania στο φετινό Διεθνές Circuit Kart της Πάτρας.


Η μεγάλη διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού ολοκληρώθηκε αναδεικνύοντας στις πρώτες θέσεις τους οδηγούς της ομάδας Kartmania


Το «6ο PICK Λουξ COLA», το Διεθνές Circuit Kart που φιλοξενήθηκε και φέτος στην Πάτρα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, μετά από ένα αγωνιστικό διήμερο με

άφθονο θέαμα, αγώνες και παράλληλες εκδηλώσεις. Η LG Electronics (LG), ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας, υποστήριξε τους οδηγούς της αγωνιζόμενης ομάδας Kartmania, από την οποία αναδείχτηκαν οι 3 πρώτοι νικητές της οργάνωσης στην κατηγορία D CUP.


Το Patras International Circuit for Kart (P.I.C.K.®) είναι ένα αυτοτελές αγωνιστικό εγχείρημα μηχανοκίνητου αθλητισμού που διεξάγεται στην πόλη της Πάτρας από το 2009. Αποτελεί το μοναδικό event στην Ελλάδα το οποίο διεξάγεται σε αστικό ιστό και ειδικότερα στο κέντρο της πόλης, το οποίο για τις ανάγκες αυτές, μετατρέπεται σε αγωνιστική πίστα καρτ. Φέτος πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά συγκεντρώνοντας χιλιάδες κόσμου απ’ όλη την Ελλάδα που έσπευσαν να παρακολουθήσουν από κοντά αυτή τη μοναδική γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, η διοργάνωση περιλάμβανε πολλές παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις, προσφέροντας στους επισκέπτες πλούσιο θέαμα και καθιστώντας το θεσμό έναν από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους σε ευρωπαϊκό επίπεδο.


Η φετινή διοργάνωση συγκέντρωσε συμμετοχές από 69 συνολικά οδηγούς στις κατηγορίες MINI 60CC, D CUP, ROTAX SENIOR MAX, ROTAX DD2 MAX και SUPER, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό συναγωνιζόμενοι δυναμικά με συνθήκες απόλυτης ασφάλειας. Στην κατηγορία D CUP, την πολυπληθέστερη και μία από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές αγωνιστικές κατηγορίες, την 1η και 2η θέση κατέκτησαν οι οδηγοί Χρίστος Δούβρης και Φώτης Δούβρης της ομάδας Kartmania, που είχαν τη δυναμική υποστήριξη της LG, αλλά και την 3η θέση κατέκτησε ο Παναγιώτης Τσώνης, επίσης μέλος της ομάδας Kartmania.


H Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Hellas δήλωσε σχετικά: «Για την LG είναι σημαντικό να υποστηρίζει πρωτοβουλίες και θεσμούς που στηρίζουν και αναπτύσσουν την τοπική κοινωνία, προσφέροντας ταυτόχρονα μοναδικές εμπειρίες στο κοινό. Έτσι θελήσαμε και έμπρακτα να βρεθούμε κοντά στους οδηγούς της ομάδας Kartmania, που ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη προσφέροντας μοναδικό θέαμα σε μία από τις πιο δύσκολες κατηγορίες της οργάνωσης. Για μας, Life’s good και στις μεγάλες οργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού!».


Keywords
Τυχαία Θέματα