Η LG καινοτομεί με την LED All-in-One οθόνη για μέγιστη ευκολία στη χρήση και άριστο αποτέλεσμα θέασης

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της  LG Electronics (LG) διευρύνει τη σειρά των LED οθονών με το νέο μοντέλο 136 ιντσών το οποίο ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του, την ευκολία στην εγκατάσταση και την ανώτερη εμπειρία χρήσης.

Η 136 ιντσών οθόνη, διατίθεται ως πακέτο ‘all-in-one’ με ενσωματωμένο controller

και menu χρήστη, ενώ δεν απαιτεί συνδέσεις με τον LED Controller (που είναι ενσωματωμένος) ή τα LED panels, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο την εγκατάσταση. Επιπλέον, περιέχει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, όπως τη βάση επιτοίχιας τοποθέτησης με οριζόντιο προσανατολισμό, εργαλεία για την εγκατάσταση και προαιρετικά μια βάση που ρυθμίζει το ύψος μεταξύ 2,0 m και 2,5 m. H νέα προσθήκη στην επαγγελματική σειρά της LG, ξεχωρίζει επίσης για την ευελιξία της στη συντήρηση, καθώς μέσω του LG Connected Care προσφέρει 24ωρη παρακολούθηση και διάγνωση. 

Διαθέτει την πλατφόρμα LG webOS που προσφέρει μέγιστη ευκολία, με φιλικό περιβάλλον χρήσης και απλά εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών, ενώ έχει πιστοποιηθεί και από την Crestron Connected® για το υψηλότερο επίπεδο συμβατότητας με επαγγελματικά χειριστήρια AV, επιτυγχάνοντας απρόσκοπτη ενσωμάτωση και αυτόματο έλεγχο. 

Τέλος, η πρωτοποριακή λύση ασύρματης κοινής χρήσης περιεχομένου, LG One:Quick, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν εύκολα κοινή χρήση της επιφάνειας εργασίας του φορητού υπολογιστή τους με συμβατά μοντέλα ψηφιακής σήμανσης της LG. Με αυτόν τον τρόπο, ύστερα από την απλή διαδικασία σύνδεσης, μπορούν να μοιραστούν την οθόνη του υπολογιστή τους πατώντας απλά το κουμπί στο One:Quick Share USB, ενώ έως και τέσσερις συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα.

Keywords
Τυχαία Θέματα