Η Intersys επίσημος διανομέας της Haier

H Intersys A.E., ανακοίνωσε την ανάληψη της αποκλειστικής διανομής της εταιρίας ηλεκτρικών συσκευών Haier για την Ελληνική αγορά, επεκτείνοντας το ευρύ χαρτοφυλάκιο της.


Η Haier αποτελεί μία παγκόσμια δύναμη, έχοντας κατακτήσει, το 2012, για 4η συνεχόμενη χρονιά την κορυφή στις πωλήσεις μεγάλων οικιακών ηλεκτρικών συσκευών σε όλο τον πλανήτη, βάσει των αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε η Euromonitor International Ltd. Απασχολεί 80.000 εργαζόμενους,

διανέμει τα προϊόντα της σε 133.000 τελικά σημεία πώλησης και διαθέτει παρουσία σε 100 χώρες παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 30 στην Ευρώπη. Επιπρόσθετα, η Haier είναι μία εταιρία που επενδύει σε έρευνα και ανάπτυξη, διαθέτοντας 10 R&D κέντρα παγκοσμίως, με 3 από αυτά στην Ευρώπη, ενώ διαθέτει 45 εργοστάσια παραγωγής προϊόντων ανά τον πλανήτη!


Οι προϊοντικές κατηγορίες της Haier περιλαμβάνουν ψυγεία, καταψύκτες, ψυγειοκαταψύκτες, ψυγεία-ντουλάπες, πλυντήρια ρούχων, πλυντήρια πιάτων, φούρνους μικροκυμάτων, κλιματιστικά, καθώς και τηλεοράσεις, με μία πλήρη προϊοντική σειρά που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Χάρη στο εκτενές δίκτυο συνεργατών και διανομής της Intersys, οι περισσότερες κατηγορίες βρίσκονται ήδη στην διάθεση των καταναλωτών, ενώ νέα μοντέλα προσθέτονται συνεχώς.


«Η Intersys, αναλαμβάνει με σιγουριά και αισιοδοξία την επίσημη διανομή των προϊόντων της Haier στην Ελλάδα. Με την προσθήκη αυτή, αποκτούμε ένα ισχυρό πλεονέκτημα, παρέχοντας στο δίκτυό μας τα κατάλληλα όπλα και στους καταναλωτές τις ιδανικές επιλογές για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης. Στοχεύουμε να κατακτήσουμε με τα προϊόντα της Haier την κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, όπως άλλωστε έχει συμβεί σε τόσες άλλες χώρες παγκοσμίως και το brand Haier να αποκτήσει και στην Ελλάδα την θέση που διεκδικεί παγκόσμια. Με αυτή την συνεργασία, αποδεικνύουμε ότι η Intersys αποφασιστικά προχωρά από… κορυφή σε… κορυφή», δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Intersys Ελένη Παπανδρέου.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.intersys.gr ή επικοινωνήστε με την Intersys στο τηλέφωνο 210 95.54.000.


Keywords
Αναζητήσεις
ράφια ψυγείου haier, haier πλυντηριο πιατων σερβεις
Τυχαία Θέματα