Η Huawei ανακοινώνει τη νέα στρατηγική της, “Four-Engines”

Κατά τη διάρκεια του Huawei Global Analyst Summit 2019, η Huawei ανακοίνωσε  τη νέα της στρατηγική, για τεχνολογίες ΙΡ δικτύωσης και παρουσίασε τις νέες προϊοντικές σειρές «μηχανών», για το ΙΡ δίκτυο στην εποχή του «έξυπνου κόσμου».

Οι ανακοινώσεις αυτές αποδεικνύουν την αδιάκοπη προσπάθεια της Huawei,

να δημιουργεί συνθήκες συνδεσιμότητας παντού, αξιοποιώντας στο μέγιστο την ισχύ της Τεχνητής Νοημοσύνης με χρήση δικτύου ultra-broadband, έχοντας μηδενικές απώλειες και επιτρέποντας στους χρήστες να αξιοποιούν ταχύτατα τις δυνατότητες ενός πλήρως «έξυπνου» συνδεδεμένου κόσμου.

Ο κ. Kevin Hu, Πρόεδρος της Huawei Data Communication

ανακοινώνει τη νέα στρατηγική για τα IP δίκτυα 

Με την έλευση του 5G, και τη χρήση του Cloud και της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), εκατοντάδες συνδέσεις θα συνεργάζονται, ενώ το σύνολο των υπηρεσιών των επιχειρήσεων θα μεταβεί στο Cloud. Αυτές οι νέες τάσεις θέτουν σημαντικές προκλήσεις για το ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Το δίκτυο αποτελεί τη βάση αυτού του μετασχηματισμού. H Huawei θεωρεί ότι το δίκτυο του μέλλοντος πρέπει να είναι απλό και να αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), ώστε να εντοπίζει έγκαιρα αλλαγές στις προσφερόμενες υπηρεσίες καθώς και πιθανούς κινδύνους. Με τον τρόπο αυτό, θα υπάρξει ώθηση στον μετασχηματισμό των Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT), και θα υποστηρίζεται ο επανασχεδιασμός των επιχειρηματικών μοντέλων, καθώς και η διαρκή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών. 

Ο Kevin Hu, Πρόεδρος της Huawei Data Communication Product Line δήλωσε σχετικά: 

«Η Huawei έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο τομέα των δικτύων ΙΡ. Είμαστε προσηλωμένοι στο να αναπτύσσουμε διαφοροποιημένα καινοτόμα προϊόντα, και να εφαρμόζουμε ψηφιακές τεχνολογίες όπως 5G, Cloud computing και Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) στα ΙΡ δίκτυα. Πιστεύουμε ότι τα έξυπνα ΙΡ δίκτυα που βασίζονται στη σειρά προϊόντων “4 New Engine” της Huawei, θα ενδυναμώσουν με «επιχειρηματική ευφυΐα» τους χρήστες.

Η νέα σειρά των «4 New Engine» της Huawei για δίκτυα IP περιλαμβάνει τα  AirEngine, CloudEngine, NetEngine, και HiSecEngine.

AirEngine: Το πρώτο εμπορικό προϊόν Wi-Fi 6 της Huawei, χρησιμοποιώντας δυνατότητες του 5G της Huawei. Έχει περάσει τα πιο απαιτητικά τεστ του Tolly Group, ενός διεθνούς πιστοποιημένου οργανισμού δοκιμών. Η έξυπνη κεραία και η έξυπνη εφαρμογή του 5G της Huawei που αποτελεί πολλαπλασιαστή για τις τεχνολογίες, διευρύνει τη κάλυψη της περιοχής του δικτύου του Wi-Fi κατά 50%, συντομεύει την πιθανή καθυστέρηση του Wi- Fi στα 10 χιλιοστά του δευτερολέπτου και επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κινητής επικοινωνίας.CloudEngine: Το ενσωματωμένο μικροκύκλωμα (chip) και ο μοναδικός Αλγόριθμος Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) της Huawei, δίνουν τη δυνατότητα μηδενικών απωλειών και ταχύτερης απόδοσης, οδηγώντας τα δίκτυα των Data Centers στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ). Τα Campus Switches  της Huawei διακρίνονται από υψηλή απόδοση και υποστηρίζονται από εφαρμογές ταυτοποίησης βασισμένες στην Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ), και αλγόριθμους δυναμικού δικτύου για να λειτουργούν με μηδενικές απώλειες και με απόδοση υψηλού επιπέδου. Η αρχιτεκτονική ΑΙ Ο&Μ δίνει τη δυνατότητα  μείωσης λανθασμένων ταυτοποιήσεων από λεπτά σε δευτερόλεπτα, προκειμένου να μειώσει την αυτοματοποιημένη διαδικασία εντοπισμού του λάθους από ώρες σε λεπτά και το OPEX κατά 40%.NetEngine: Οι έξυπνοι NetEngine Metro Routers της Huawei διαθέτουν τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στην αγορά, είναι SRv6 ready, και προσφέρουν έξυπνη αυτοματοποίηση σε όλο τον κύκλο ζωής τους. Με το NetEngine, ένα δίκτυο μπορεί να υποστηρίξει δραστηριότητες και υπηρεσίες B2B, B2C, και B2H. Προσφέρει έξυπνες συνδέσεις και διασφάλιση SLA σε επίπεδο εφαρμογής, λειτουργώντας σαν ισχυρή ψηφιακή  βάση για την εποχή του 5G. H επόμενη γενιά SD-WAN Routers, NetEngine AR6000 της Huawei, χρησιμοποιεί τη νέα αρχιτεκτονική, και είναι σχεδιασμένη για μεγάλες ταχύτητες και μοναδικούς αλγόριθμους για Ultra-Fast forwarding, που βελτιώνουν την απόδοση των SD-WAN κατά τρεις φορές από τη μέση απόδοση. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν τους WAN Edge Routers ιδανικούς. HiSecEngine: H υψηλής απόδοσης μηχανή ασφαλείας δικτύου HiSec της Huawei, αναγνωρίζει με ακρίβεια άγνωστες απειλές και διασφαλίζει πάντα τις υπηρεσίες που παρέχονται. Παρέχει ένα έξυπνο σύστημα άμυνας για τη πλήρη προστασία του ψηφιακού κόσμου.

Στη διάρκεια της Συνόδου, η κινεζική τράπεζα CITIC παρουσίασε καινοτόμες πρακτικές για τον τρόπο λειτουργίας του έξυπνου δικτύου data center που διαθέτει, βασισμένο στο Huawei Cloud Fabric Solution. Η  CITIC Bank με επιτυχία επανασχεδίασε τα συστήματα ΙΤ και δίκτυα data centers που διαθέτει. Το Huawei Cloud Fabric βοήθησε την Τράπεζα να αποκαταστήσει με ένα μόνο «κλικ» όποια ζημιά μπορεί να προκληθεί και την ταχεία επαναλειτουργία του δικτύου σε λεπτά της ώρας! Με μια Ο&Μ πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) η λύση εξασφαλίζει 99.999% τη συνέχεια των υπηρεσιών και την ασφάλεια των συστημάτων των οικονομικών συναλλαγών. 

Στο τομέα του Data Communication, η Huawei θα συνεχίσει να δημιουργεί πιο έξυπνες συνδέσεις, προσφέροντας ψηφιοποίηση σε κάθε χρήστη και επιχειρήσεις για ένα διασυνδεδεμένο ευφυή κόσμο. Παράλληλα, η Huawei θα συνεργάζεται με επιχειρήσεις για το σχεδιασμό καινοτόμων δικτύων για πιο εξελιγμένες πρακτικές υπηρεσιών. Πιστεύουμε ότι το Intent–Driven Network (IDN) της Ηuawei θα βοηθήσει στο μέλλον περισσότερες επιχειρήσεις να επιτύχουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους για την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και του Cloud.

Keywords
Τυχαία Θέματα