Η Epson παρουσιάζει δύο νέους ευέλικτους 4K PRO-UHD βιντεοπροβολείς για όλη την οικογένεια

Η Epson παρουσίασε στην έκθεση IFA 2019 δύο νέα, οικονομικά προσιτά μοντέλα βιντεοπροβολέων για τους λάτρεις του οικιακού κινηματογράφου, τους EH-TW7000 και EH-TW7100, ιδανικούς για παρακολούθηση περιεχομένου 4Κ1 ανάλυσης. 

Με τους βιντεοπροβολείς EH-TW7000 και EH-TW7100, μπορείτε να ζήσετε την κινηματογραφική εμπειρία από την άνεση του σπιτιού σας, καθώς υποστηρίζουν προβολή εικόνας σε διάσταση έως

και 500 ίντσες, ενώ η τεχνολογία 4K1 PRO-UHD σας επιτρέπει να απολαύσετε ακόμη πιο ζωντανές και φωτεινές εικόνες, τις οποίες μπορείτε να βελτιώστε όσο εσείς επιθυμείτε με τις ρυθμίσεις HDR, ακόμη και σε συνθήκες έντονου φωτισμού, χάρη στην υψηλή φωτεινότητα 3.000 lumen, που προσφέρει ευδιάκριτες λεπτομέρειες στις αποχρώσεις των σκιών και ρεαλιστική αναπαραγωγή του φάσματος του μαύρου χρώματος.

Τα νέα αυτά μοντέλα προσφέρουν ευκολία σύνδεσης και δυνατότητα παρακολούθησης περιεχομένου 4K1 ανάλυσης από συσκευές Blu-ray, αποκωδικοποιητές, κονσόλες παιχνιδιών ή συσκευές ροής (συμπεριλαμβανομένων των Amazon Fire TV και Roku Streaming Stick), χρησιμοποιώντας τις θύρες HDMI του βιντεοπροβολέα, ενώ είναι διαθέσιμοι σε εξαιρετικά προσιτή τιμή.

Συγκεκριμένα, ο EH-TW7100 διαθέτει δύο ενσωματωμένα ηχεία 10W, ενώ μπορεί να συνδεθεί και με μπάρες ηχείων ή με εξωτερικά ηχεία μέσω Bluetooth. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής της λάμπας του φτάνει τις 5.000 ώρες, χρόνος που ισοδυναμεί με την παρακολούθηση μίας ταινίας κάθε μέρα για εφτά χρόνια2.

Ο Ben White, Product Manager της Epson Europe, δήλωσε: «Η νέα σειρά οικονομικά προσιτών βιντεοπροβολέων 4K1 απευθύνεται σε οικογένειες που αναζητούν την κινηματογραφική εμπειρία για να παρακολουθήσουν σειρές και τηλεόραση στο σπίτι, ακόμη και παιχνίδια και online περιεχόμενο, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα. Δεδομένου ότι όσο ο αριθμός των χρηστών που χρησιμοποιούν συσκευές μετάδοσης ροής και συνδρομητικές υπηρεσίες αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, τόσο αυξάνεται και η ανάγκη για έναν βιντεοπροβολέα που να είναι συμβατός με μια σειρά συσκευών, αλλά και εύχρηστος, ώστε να μπορεί κάθε μέλος της οικογένειας να τον ρυθμίσει με ευκολία. Την ανάγκη αυτή ήρθαν να καλύψουν οι νέοι βιντεοπροβολείς μας, θέτοντας ψηλά τον πήχη και προσφέροντας μεγάλη διάρκεια και αντοχή, με λάμπα σχεδιασμένη για συχνή και μακροχρόνια χρήση.»

Οι βιντεοπροβολείς EH-TW7000 και EH-TW7100 παρουσιάστηκαν στο περίπτερο της Epson, στην έκθεση IFA 2019, μαζί με άλλα νέα προϊόντα, όπως τα μοντέλα EF-100W/B και EH-LS500W/B.

Βασικά χαρακτηριστικά των EH-TW7000 / EH-TW7100:

Προβολή σε διαστάσεις έως 500 ίντσες4K PRO-UHD1HDR10 και HLG (18Gbps)Εύρος HDR 100-10.000 nitΤεχνολογία 3LCDΕξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας: 3.000 lumenΛόγος δυναμικής αντίθεσης έως 100.000:1 (EH-TW7100 μόνο)Βελτίωση λεπτομερειώνΜεγάλη διάρκεια πηγής φωτός. Μπορείτε να παρακολουθείτε μία ταινία κάθε μέρα για τα επόμενα εφτά χρόνια2Εγγύηση δύο ετώνΕγγύηση τριών ετών ή 3.000 ωρών για τη λάμπα2 ενσωματωμένα ηχεία 10W (EH-TW7100 μόνο)2 είσοδοι HDMIΗ Τεχνολογία Ενίσχυσης 4K μετατοπίζει κάθε pixel διαγώνια, ώστε να διπλασιάσει την ανάλυση Full HD. Η ανάλυση είναι Full HD σε λειτουργία 3D.Με βάσει την παρακολούθηση μιας ταινίας περίπου 1ώρας και 45 λεπτών κάθε μέρα, με τη λυχνία σε λειτουργία Eco
Keywords
Τυχαία Θέματα