Γνωρίστε τα νέα DDJ-RB και DDJ-RR

Δύο controller για το rekordbox dj, με τη νέα λειτουργία Sequence Call και Έξοδο Master μέσω PC.

H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer DJ στην Ελλάδα, ανακοινώνει την επέκταση της γκάμας των controller

για το rekordbox dj με τα μοντέλα DDJ-RB και DDJ-RR. Και τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν δύο κανάλια, ενώ το μοντέλο DDJ-RR περιλαμβάνει λειτουργία Επιλογής Deck, η οποία επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ των τεσσάρων deck του rekordbox dj με το άγγιγμα ενός πλήκτρου.

Τα controller ενσωματώνουν πλήκτρα για τα νέα χαρακτηριστικά της ενημέρωσης 4.1.1 του λογισμικού rekordbox, όπως η Ανάκληση Ακολουθίας (Sequence Call), η οποία επιτρέπει στον DJ να δημιουργεί και να αποθηκεύει δείγματα ακολουθιών και κατόπιν να τα αναπαράγει χωρίς να αγγίζει τον υπολογιστή. Τα DDJ-RB και DDJ-RR είναι επίσης τα πρώτα controller που υποστηρίζουν Έξοδο Master μέσω PC, για την αναπαραγωγή της κύριας εξόδου μέσω των εσωτερικών ηχείων του υπολογιστή ή ενός συνδεδεμένου επιτραπέζιου ηχείου, ενώ το controller χρησιμοποιείται ταυτόχρονα για την οδήγηση των ακουστικών. Και τα δύο νέα controller συνοδεύονται από το λογισμικό rekordbox dj Plus Pack.

Το βασικό μοντέλο DDJ-RB, με τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB, περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ένας DJ στα πρώτα του βήματα με το λογισμικό rekordbox dj. Η διάταξη του controller προσφέρει ευκολίες παρόμοιες με αυτές ενός επαγγελματικού συστήματος DJ, με πλήκτρα αναπαραγωγής/σημείων έναρξης (cue), Jog και μετρητή στάθμης VU. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις Επιφάνειες Παράστασης για να ενεργοποιείτε Σημεία Άμεσης Έναρξης, Άλματα Beat, Εφέ Επιφανειών και εφέ Slicer, ενώ υπάρχει επίσης ένα πλήκτρο για τη νέα λειτουργία Ανάκλησης Ακολουθίας. Επιπλέον διαθέτει Έξοδο Master για PC και αποτελεί ιδανική επιλογή για φορητές εφαρμογές – χωράει άνετα στη νέα προστατευτική τσάντα μεταφοράς DJC-B/WEGO3+BAG, η οποία διατίθεται ξεχωριστά.

Το DDJ-RR έχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες, με χαρακτηριστικά και λειτουργίες εξοπλισμού DJ επαγγελματικού επιπέδου. Πάρτε τον έλεγχο με τα μεγάλα Jog, τις φωτιζόμενες ενδείξεις στα Jog και τις παραμετροποιήσιμες Επιφάνειες Παράστασης πολλαπλών χρωμάτων. Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με την Κατάσταση Slip (Ολίσθηση) και τα Εφέ Release, ή πατήστε το νέο πλήκτρο Φόρτωσης Ακολουθίας για να φορτώσετε δείγματα ακολουθιών στο deck και να τις χρησιμοποιήσετε για scratching. Η πληθώρα εισόδων και εξόδων προσφέρει ευελιξία και τη δυνατότητα χρήσης του DDJ-RR είτε με το λογισμικό rekordbox dj είτε ως αυτόνομο μίκτη 2 καναλιών με multiplayer ή πικάπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα