Φθηνή επικοινωνία από το εξωτερικό

Η WIND καλύπτει απόλυτα όλες τις ανάγκες επικοινωνίας των συνδρομητών της που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή οικονομία.


Ενεργοποιώντας τις υπηρεσίες WIND Roamer και Data Roamer, οι συνδρομητές της WIND μπορούν να καταναλώσουν τον Δωρεάν χρόνο ομιλίας και τα Δωρεάν ΜΒ του προγράμματος που έχουν επιλέξει σε χώρες εντός και εκτός

EE.


Πιο αναλυτικά, με την υπηρεσία WIND Roamer, oι συνδρομητές WIND που ταξιδεύουν στις χώρες ΕΕ καθώς επίσης και σε δημοφιλείς προορισμούς όπως Αμερική, Κίνα, Τουρκία, Ελβετία, Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτος κ.α., απολαμβάνουν τον δωρεάν χρόνο ομιλίας που αντιστοιχεί στο πρόγραμμα που ανήκουν με χρέωση ανά κλήση 0,83¤ για ΕΕ και 2,6¤ για τις υπόλοιπες χώρες. Οι εισερχόμενες κλήσεις διάρκειας μέχρι 30 λεπτών εντός ΕΕ χρεώνονται με 0,83 ευρώ ανά κλήση, ή 2,6 ευρώ για τις υπόλοιπες χώρες.


Η ενεργοποίηση WIND Roamer, γίνεται με δωρεάν αποστολή γραπτού μηνύματος ROAMER NAI στο 1202 ή στο 1284 για τους συνδρομητές WIND TO ALL και καρτοκινητής.


Αντίστοιχα, για πρόσβαση στο internet από χώρες της Ε.Ε, οι συνδρομητές συμβολαίου WIND μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Δωρεάν MB του προγράμματός τους, μέσω της υπηρεσίας Data Roamer. Η υπηρεσία έχει κόστος 5¤ και ενεργοποιείται με αποστολή γραπτού μηνύματος DATAROAM NAI στο 1202 ή στο 1284 για τους συνδρομητές WIND TO ALL.


Αναλυτικότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.wind.gr ή στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, από WIND κινητό το 1260 (0,2481 ευρώ/κλήση) ή 1277 για εταιρικούς συνδρομητές (ατελώς).


Keywords
Τυχαία Θέματα