Ετοιμαστείτε για μοναδικές ποδοσφαιρικές συγκινήσεις με τις νέες LG QNED

Καθώς ο κόσμος έχει αρχίσει να επικεντρώνεται στην κορυφαία στιγμή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, οι φαν από όλη την Ευρώπη αναμένουν με κομμένη την ανάσα να παρακολουθήσουν τους αγώνες και την πορεία της ομάδας της χώρας τους και ευελπιστούν στη διάκρισή της.

Όσοι δεν καταφέρουν να βρεθούν στη Γερμανία για να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες, η LG τους προσκαλεί να απογειώσουν την εμπειρία θέασης με την πρωτοποριακή σειρά τηλεοράσεων LG QNED και να απολαύσουν τους αγώνες σε τηλεοράσεις μεγάλων ιντσών, σχεδιασμένες για να παρουσιάζουν τους αγώνες της

αγαπημένης ομάδας με λεπτομέρεια που κόβει την ανάσα. 

Πολλοί είναι οι φαν των αθλημάτων και των αγώνων που περιμένουν με αγωνία την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Αλέξανδρος Τσουβέλας, Χάρης Γιακουμάτος, Γιάννης Φουντούλης, Άγγελος Γιακουμίδης, Δημήτρης Μωϋσιάδης, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Αντώνης Νικοπολίδης, Δημήτρης Κουλούρης, Μαρία Ζαφειράτου, Χριστίνα Βραχάλη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, είναι μερικοί από αυτούς που έχουν επιλέξει μια LG QNED  για να παρακολουθούν τους αγαπημένους τους αγώνες.

Με τις τηλεοράσεις LG QNED σε μεγάλες ίντσες, οι φίλοι του ποδοσφαίρου πρόκειται να ζήσουν μια μνημειώδη εμπειρία θέασης, χάρη στην τεχνολογία αιχμής της. Με υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά, οι LG QNED91 & LG QNED86 υπόσχονται να ανεβάσουν τον ενθουσιασμό των αγώνων στα ύψη, βυθίζοντας τους φιλάθλους σε κάθε συναρπαστική στιγμή. 

Οι τηλεοράσεις LG QNED συνδυάζουν τις τεχνολογίες Quantum Dot και NanoCell, παρέχοντας μια απαράμιλλη ποιότητα εικόνας που ζωντανεύει κάθε παιχνίδι με εκπληκτική ακρίβεια χρωμάτων και βαθύτερο μαύρο. Εάν παρακολουθείτε τον αγώνα από την άνεση του σαλονιού σας, η σειρά LG QNED εξασφαλίζει ότι κάθε πάσα, γκολ και πανηγυρισμός φαίνεται με ζωντανή λεπτομέρεια. Σε συνδυασμό με τις μεγάλες ίντσες, οι θεατές νιώθουν σαν να είναι μέρος της φάσης, βλέποντας κάθε πάσα ακριβώς όπως στο γήπεδο. 

Πρόκειται για εξαιρετικά μεγάλες τηλεοράσεις, με ευρεία γωνία θέασης, για να βλέπουν οι θεατές το ίδιο καλά σε όποια θέση κι αν καθίσουν. Προσφέρουν την απόλυτη καθηλωτική εμπειρία χάρη στην απεικόνιση χρωμάτων, την ψυχαγωγία πραγματικής κλίμακας που προκαλεί δέος και την προβολή οποιουδήποτε περιεχόμενου σε μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη για απαράμιλλη ευκρίνεια, απίστευτη λεπτομέρεια σε εκπληκτική ανάλυση 4K και 8K, ακόμη και στις μεγαλύτερες οθόνες των 86 ιντσών. 

Οι τηλεοράσεις διαθέτουν επίσης  τη λειτουργία Sports Alert για αθλητικές ειδοποιήσεις για να κρατούν ενημερωμένους τους χρήστες για τις αγαπημένες σας ομάδες. 

Με τη ρύθμιση του Sports Alert λαμβάνουν ειδοποιήσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια για τις βαθμολογίες, τα τελικά αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο, ακόμα κι όταν παρακολουθούν άλλο περιεχόμενο. Επίσης, μπορούν να επιλέξουν τις αγαπημένες τους ομάδες σε διάφορα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, για να λαμβάνουν αυτόματες ενημερώσεις στην αρχή των αγώνων, όταν σημειώνονται γκολ ακόμη και στο τέλος του αγώνα, όπου οι πληροφορίες εμφανίζονται πάνω από τη μετάδοση στην οθόνη μέσω ενός παραθύρου για ειδοποιήσεις.

Οι τηλεοράσεις LG QNED91 & 86 διαθέτουν επεξεργαστή alpha 8 AI 4K που βελτιστοποιεί αυτόματα την ποιότητα ήχου και εικόνας και εξασφαλίζει τις τέλειες ρυθμίσεις σε κάθε περιεχόμενο. Με το AI Picture Pro οι χρήστες θα αισθανθούν αυθεντικό ρεαλισμό σε κάθε καρέ ενώ το AI προσφέρει υψηλή ευκρίνεια και χρώματα, κάνοντας κάθε σκηνή ένα αριστούργημα. Το AI Super Upscaling χρησιμοποιεί αλγορίθμους βαθιάς μάθησης για να βελτιώσει το περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο, ώστε όλα όσα βλέπουν οι χρήστες να δείχνουν εντυπωσιακά καθαρά. 

Οι LG QNED εκτός από την εντυπωσιακή εικόνα, προσφέρουν ρεαλιστικό ήχο με το σύστημα εικονικού ήχου surround 9.1.2  που γεμίζει τον χώρο με πλούσιο ήχο ποιότητας σκηνικού ήχου. Χάρη στο Dynamic Sound Boost, οι βελτιώσεις του επεξεργαστή AI θα δώσουν μια δυναμική ενίσχυση γεμάτη ισχύ ενώ, το Adaptive Sound Control εξισορροπεί τον ήχο σύμφωνα με το είδος σε πραγματικό χρόνο για πλούσια ευκρίνεια. 

Μην χάσετε την απόλυτη εμπειρία θέασης των τελικών των μεγάλων διοργανώσεων ποδοσφαίρου και μπάσκετ αναβαθμίζοντας την τηλεόρασή σας σε μια LG QNED TV και παρακολουθήστε να ζωντανεύει όπως ποτέ άλλοτε και με εκπληκτική λεπτομέρεια, κάθε πάσα, σουτ και πανηγυρισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα