Ετήσια ΓΣ του ΣΕΠΕ

Ο Σύνδεσμος Εταιριών Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) πραγματοποιεί την Ετήσια Γενική Συνέλευση των Επιχειρήσεων – Μελών του.


Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 28 Μαΐου 2013, και ώρα 12.00, στο Ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott, Αίθουσα ΑΙΓΑΙΟΝ, Ισόγειο, (Λεωφόρος Συγγρού

115, Αθήνα).


Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί απολογισμός των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου που ανέπτυξε ο Σύνδεσμος κατά την τελευταία διετία, μέσω παρεμβάσεων και συνεχών επαφών προς την πολιτεία και φορείς της αγοράς, αλλά και μέσω της ενεργούς συμμετοχής σε όλες τις διαβουλεύσεις που σχετίζονται με θέματα του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Παράλληλα, θα παρουσιαστούν και προοπτικές της Ελληνικής αγοράς Ψηφιακής Τεχνολογίας.


Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παρουσίαση του έργου των επιτροπών του ΣΕΠΕ, θα γίνει πρόταση έγκριση της Έκθεσης Ελέγχου Οικονομικής Διαχείρισης και του Ισολογισμού για το έτος 2012.


Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα ολοκληρωθούν με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής και νέας Πειθαρχικής Επιτροπής για την επόμενη διετία.


Keywords
Τυχαία Θέματα