Επιτυχής ολοκλήρωση του IBM Symposium

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα ΙΒΜ Symposium 2012: “Making the World work better”.


Η IBM διοργάνωσε στις 20 Μαρτίου ημερίδα με θέμα IBM Symposium 2012 “Making the World work better”. Η συγκεκριμένη εκδήλωση στόχευε στην ανάδειξη πρόσφατων επιτυχημένων επιχειρηματικών λύσεων με τη χρήση του λογισμικού της ΙΒΜ.

class="spacer_" />

Στην ημερίδα σημειώθηκε μεγάλη προσέλευση στελεχών από τον ακαδημαϊκό, τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, οι οποίοι ενημερώθηκαν από εκπροσώπους οργανισμών της ελληνικής και διεθνούς αγοράς για τον τρόπο με τον οποίο η προληπτική και εμπεριστατωμένη λήψη αποφάσεων, η υλοποίηση ευέλικτων επιχειρηματικών διαδικασιών και η ενίσχυση της εταιρικής συνεργατικότητας μπορούν να αυξήσουν τα ανταγωνιστικά οφέλη και να μειώσουν τις λειτουργικές δαπάνες.


Πιο συγκεκριμένα, εταιρίες όπως η Hellas Online, Vodafone, Pireaus Bank, Interamerican, OTE, Eurobank EFG, WIND, EFG Eurolife Insurance καθώς και η Espirito Santo – Informatica, ACE της Πορτογαλίας, παραβρέθηκαν στην ημερίδα και παρουσίασαν τις λύσεις που έχουν υλοποιήσει με την αξιοποίηση της τεχνολογίας της ΙΒΜ.


«Στόχος της ΙΒΜ είναι να αυξήσει την προστιθέμενη αξία για κάθε πελάτη της μέσω των εξειδικευμένων λύσεων που προσφέρει, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις επενδύσεις τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θεωρούμε ότι η ημερίδα IBM Symposium 2012 “Making the World work better” βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση», σημειώνει ο κος Σπύρος Πουλίδας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΒΜ Ελλάς Α.Ε.


Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Τεχνολογία > TechPress
Επιτυχής, IBM Symposium,epitychis, IBM Symposium