Επέκταση της Cloudbiz στην Αλβανία

Επεκτείνεται δυναμικά η Cloudbiz στην αγορά της Αλβανίας, συνεργαζόμενη με τη Neptun, τη μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της γειτονικής χώρας.

Η Cloudbiz, κορυφαίο marketing technology agency που παρέχει αποτελεσματικές λύσεις Omni-channel στρατηγικής και CRM προγραμμάτων στην Ελλάδα, επεκτείνει δυναμικά τη δραστηριότητα της στην Αλβανία σε συνεργασία με την ADPS (θυγατρική εταιρία της Inform στην

Αλβανία), προχωρώντας στον εμπορικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος επιβράβευσης της Neptun, ηγετικής αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τις ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν την αλβανική αγορά και την ανάγκη της Neptun να ενισχύσει ουσιαστικά την πιστότητα των πελατών της, η Cloudbiz σχεδίασε ένα εύχρηστο και ευέλικτο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών, μέσω της συλλογής πόντων, το οποίο έχει ως στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και την παροχή ουσιαστικής ανταμοιβής για τα μέλη του.

Η Cloudbiz πέρα από τον εμπορικό σχεδιασμό ανέλαβε και την υλοποίηση του προγράμματος επιβράβευσης “Happy” program, το οποίο βασίζεται στη δημιουργία εξατομικευμένων προσφορών και προτάσεων για το εκάστοτε μέλος, βοηθώντας τη Neptun αφενός να αυξήσει το ποσοστό διατήρησης των πελατών της και αφετέρου να προσελκύσει νέους πελάτες, ενισχύοντας τις πωλήσεις της με την εφαρμογή προωθητικών ενεργειών που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών της αλυσίδας.

Η Neptun, μέλος του ομίλου της Balfin Group, αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών με 14 καταστήματα στην Αλβανία, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται σε άλλες 3 χώρες και πιο συγκεκριμένα στο Κόσοβο, την ΠΓΔΜ και το Μαυροβούνιο.

Ο κ. Ευάγγελος Καραλής, Διευθύνων Σύμβουλος της Cloudbiz, δήλωσε: «Η επέκταση των δραστηριότατων μας σε αγορές του εξωτερικού και η παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών επιβράβευσης που απαντούν στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, αποτελούν για εμάς στρατηγικούς πυλώνες της δραστηριότητάς μας και της περαιτέρω ανάπτυξης μας. Η νέα αυτή σημαντική συνεργασία αποτελεί επακόλουθο της εξειδίκευσης, της τεχνογνωσίας και των άριστων υπηρεσιών που η Cloudbiz διαθέτει στον τομέα του marketing technology.»

Keywords
Τυχαία Θέματα