Επαγγελματικό tablet από την Casio

Το νέο πρωτοποριακό Tablet της CASIO που βασίζεται στο concept “Smart and Tough” και διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά για επαγγελματική χρήση.


Πέρα από το ότι είναι ανθεκτικό στις πτώσεις και σε εξωτερικές επιδράσεις, το tablet PC υπόσχεται συνεχή διαθεσιμότητα με έξυπνη διαχείριση ενέργειας, ασύρματη φόρτιση και δυνατότητα αντικατάστασης μπαταριών. Με το

λειτουργικό σύστημα πλατφόρμας AndroidTM 4.0.3, η τεχνολογία NFC εγγυάται βέλτιστη ασφάλεια για τα ευαίσθητα δεδομένα.


Το νέα επαγγελματικά tablet V-T/N500 της Casio συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά βιομηχανικού σχεδιασμού και τις τεχνολογίες διαχείρισης ενέργειας των ήδη δοκιμασμένων σειρών handheld της Casio με πολλαπλές καινοτόμες δυνατότητες που αναπτύσσονται για χρήση σε επαγγελματικό περιβάλλον. Συγκεκριμένα, τα χαρακτηριστικά ασφάλειας των νέων tablet της Casio αποτελούν το κλειδί για ευρεία χρήση σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ενσωματωμένη δυνατότητα ανάγνωσης/εγγραφής για κάρτες NFC μπορεί να εφαρμοστεί στις διαδικασίες ασφαλούς επιβεβαίωσης γνησιότητας (authentication) και για την αποτροπή παράνομης πρόσβασης. Η κλοπή αποτρέπεται με την ενεργοποίηση αισθητήρα κίνησης σε συνδυασμό με τον πομπό δυνατού ήχου. Η έννοια της ασφάλειας ολοκληρώνεται με μία υποδοχή κάρτας SAM η οποία εγγυάται κρυπτογράφηση των ευαίσθητων δεδομένων.


Η ευκολία στη χρήση επιτυγχάνεται σε όλες τις εφαρμογές με τη χρήση πρακτικού φορητού εξοπλισμού. Υπάρχουν πολλά αξεσουάρ όπως βάσεις επικοινωνίας και βάσεις αυτοκινήτου καθώς επίσης και φορτιστές μπαταριών. Το tablet της Casio ζυγίζει μόλις 780 γραμμάρια, είναι ανθεκτικό στη σκόνη και στο νερό σύμφωνα με το πρότυπο IP54 και μπορεί να πέσει από ύψος ενός μέτρου χωρίς να υποστεί ζημιά. Όσο αφορά τις δυνατότητες βιομηχανικού σχεδιασμού handheld, η Casio έχει σχεδιάσει τα ηλεκτρονικά κυκλώματα του tablet να αντέχουν θερμοκρασίες μεταξύ -20οC και +50oC. Η μπαταρία λιθίου 7000mAh, η οποία παρέχει έως και 12 ώρες λειτουργίας, ασύρματη φόρτιση και μπορεί να αντικατασταθεί από το χρήστη εφόσον αυτό απαιτηθεί, αποτελεί ιδανική λύση για επαγγελματική χρήση. Επίσης αξιοσημείωτα είναι τα κουμπιά προγραμματισμού hardware του tablet με τα οποία μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανακληθούν λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά.


Τα νέα επαγγελματικά tablet της Casio διαθέτουν επεξεργαστές dual core 1,5 GHz, 1GB RAM και 16 GB FROM καθώς επίσης και λειτουργικό σύστημα με πλατφόρμα Android 4.0.3. Χρησιμοποιούν δυνατότητα GPS, διάφορους αισθητήρες βελτιστοποίησης, θέσης, φωτισμού κλπ καθώς επίσης μικρόφωνα και ηχεία. Η επικοινωνία με τον ψηφιακό κόσμο πραγματοποιείται μέσω υποδοχών HDMI, USB, καρτών SD/microSD ή από απόσταση μέσω Bluetooth® και WLAN (802.11 a,b,g,n) ή μέσω τεχνολογίας 3G (UMTS/HSPA).


Η έγχρωμη οθόνη 10.1 ιντσών με LED backlight σας επιτρέπει την εισαγωγή δεδομένων με δύο τρόπους μέσω οθόνης αφής κα

Keywords
Τυχαία Θέματα