Εκπτώσεις στον Κωτσόβολο

Με μία ολοκαίνουρια διαφημιστική καμπάνια και «Εκπτώσεις… να παραμιλάς» ξεκινά το 2014 για την Κωτσόβολος από τις 13/1 έως και τις 28/2.


Η νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας με μια εντελώς φρέσκια προσέγγιση και με στιγμές εμπνευσμένες από την καθημερινότητα, προσπαθεί με οικείο τρόπο να επικοινωνήσει τις αγοραστικές δυνατότητες των καταναλωτών στα καταστήματα Κωτσόβολος με αισιοδοξία και χιούμορ.


Η νέα

καμπάνια, που βρίσκεται ήδη στον «αέρα» και έχει επιμεληθεί η διαφημιστική εταιρεία LOWE Athens, είναι ουσιαστικά μια μίνι τηλεοπτική σειρά στην οποία, μέσα από τις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι κεντρικοί της χαρακτήρες αλλά και τις λύσεις που προσφέρει η Κωτσόβολος, βλέπουμε να ξετυλίγεται μια ολόκληρη ιστορία από «επεισόδιο» σε «επεισόδιο». Με κεντρικό μήνυμα το «Εκπτώσεις! Αυτό Ξαναπες το. Εκπτώσεις Κωτσόβολος να Παραμιλάς» και όπλο τη φρεσκάδα, το χιούμορ και τους αγαπημένους πρωταγωνιστές, η καμπάνια στοχεύει στο να υπενθυμίσει στους καταναλωτές ότι η Κωτσόβολος είναι πάντα δίπλα τους για να τους διευκολύνει να πραγματοποιήσουν αγορές που πραγματικά θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη.


Η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών της χώρας, σκοπεύει και σε αυτές τις εκπτώσεις να διαθέσει κορυφαία προϊόντα της αγοράς σε απίστευτες τιμές που θα κάνουν τον κόσμο να… παραμιλά! Προσπαθεί να κάνει και πάλι τη διαφορά και να προσφέρει πραγματική αξία στους πελάτες της που θα προτιμήσουν να επισκεφθούν ένα από τα 98 καταστήματα της σε όλη την Ελλάδα ή να μπουν στο πλήρως ανανεωμένο kotsovolos.gr και να πραγματοποιήσουν online τις αγορές τους.


Χαρακτηριστικές είναι μερικές μόνο από τις τιμές των πρώτων ημερών των χειμερινών εκπτώσεων, που δίνουν μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου:
- Πλυντήριο CANDY 10Kg από 549€ μόνο 399€
- Ψυγειοκαταψύκτης PITSOS από 699€ μόνο 479€
- Φορητός υπολογιστής HP 15,6’’ από 379€ μόνο 299€
- Τηλεόραση LG LED 42’’ από 529€ μόνο 444€
- Όλοι οι Ηλιακοί θερμοσίφωνες με δώρο το ΦΠΑ 23%


Τις εκπληκτικές εκπτώσεις και δόσεις που θα τους κάνουν να… παραμιλούν, οι πελάτες της αλυσίδας μπορούν να τις απολαύσουν και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου αφού όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος θα παραμείνουν ανοιχτά για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές.


Με αφορμή την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Στη συνεχή προσπάθεια μας να είμαστε καλύτεροι για τους πελάτες μας και να τους βοηθήσουμε να βελτιώσουν τη ζωή και την καθημερινότητα τους, αυτή τη φορά επιδιώκουμε να τους κάνουμε να… παραμιλήσουν! Με πολύ ενέργεια και πάθος για τον καταναλωτή θα επιχειρήσουμε να υπερβούμε τον εαυτό μας και να προσφέρουμε πολύ χαμηλότερες τιμές, πολλές διευκολύνσεις και δόσεις και όπως πάντα την απόλυτη εξυπηρέτηση και τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες. Το 2014 έχουμε βάλει ένα στοίχημα να είμαστε ακόμα πιο κοντά στους πελάτες μας και ξεκινώντας από σήμερα θα κάνουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε».


Keywords
Τυχαία Θέματα