Διαδικτυακή απάτη: Ήρθε η λύση της Checkout.com

Καθώς η τάση των καταναλωτών να ψωνίζουν και να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους στο διαδίκτυο συνεχίζει να αυξάνεται, η διαδικτυακή απάτη επηρεάζει ολοένα και περισσότερο τις επιχειρήσεις. Το 2021 η διαδικτυακή απάτη αυξήθηκε κατά 285%, με τις επιχειρήσεις παγκοσμίως να χάνουν 20 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ποια θα μπορούσε να είναι η λύση στο πρόβλημα; Πώς θα μπορούσε ο κάθε ιδιώτης να προστατευθεί από τον κίνδυνο

των δυνητικών διαδικτυακών απειλών και των επιπτώσεών τους; Τώρα μπορούν οι διαδικτυακές συναλλαγές να είναι ασφαλείς και προστατευμένες:

Η Checkout.com, ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών που βασ ίζεται σε cloud, μας δίνει ένα καινοτόμο προϊόν που μας … «λύνει τα χέρια».

Λανσάρει το Fraud Detection Pro, μια πλήρως ευέλικτη λύση – εξέλιξη στην καταπολέμηση της απάτης.

Πρόκειται για μία λύση αιχμής, που λειτουργεί με μηχανή μηχανικής εκμάθησης η οποία μελετά δισεκατομμύρια συναλλαγές και επιτρέπει στους εμπόρους να επωφεληθούν από το παγκόσμιο δίκτυο δεδομένων της Checkout.com, μαζί με ένα σύνολο εξελιγμένων εργαλείων κινδύνου για την αποτροπή απάτης και για τον εντοπισμό γνήσιων πελατών.

Οι έμποροι που χρησιμοποιούν το Fraud Detection Pro μπορούν να αξιοποιήσουν το  δίκτυο της Checkout.com, καθώς η μηχανική εκμάθηση ελέγχει εκατομμύρια συναλλαγές, επιτρέποντας στους εμπόρους να επωφεληθούν πολύ από την προηγμένη ταχύτητά της στην αντιμετώπιση νέων και αναδυόμενων φαινομένων απάτης. Για τις επιχειρήσεις που δέχονται ηλεκτρονικές πληρωμές, είναι σημαντικό να διαθέτουν ισχυρά συστήματα για να εμποδίζουν γρήγορα την απάτη, μειώνοντας ταυτόχρονα τα προβλήματα για τους πραγματικούς πελάτες.

Ήδη, επιχειρήσεις όπως η Curve και η Delivery Hero το χρησιμοποιούν για την επίλυση του αυξανόμενου προβλήματος της απάτης στις διαδικτυακές πληρωμές και τη βελτιστοποίηση των εσόδων τους. Το 2022 η λύση της Checkout.com για τον εντοπισμό της απάτης εξοικονόμησε στους εμπόρους πάνω από 1,95 δισεκατομμύρια δολάρια απο πιθανές απάτες.

Freud Detection Pro από την Checkout.com για να απολαμβάνετε το προνόμιο των ασφαλών συναλλαγών στο διαδίκτυο!

Το Fraud Detection Pro είναι πλέον διαθέσιμο για όλους τους εμπόρους παγκοσμίως. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Checkout.com βοηθά τις επιχειρήσεις να καταπολεμήσουν την απάτη, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της checkout.com στο μενού «Ανίχνευση απάτης».

*H Checkout.com, ιδρύθηκε το 2012 και σήμερα είναι ένας παγκόσμιος πάροχος λύσεων στο θέμα των online πληρωμών που στοχεύει να δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις και τις κοινότητές τους να ευδοκιμήσουν στην ψηφιακή οικονομία. Η πλατφόρμα της Checkout.com ενσωματώνει ηλεκτρονικές πληρωμές, αναλυτικά στοιχεία και παρακολούθηση ηλεκτρονικής απάτης, σε μία πλατφόρμα. Με γραφεία σε 19 χώρες, προσφέρει καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εμπόρων, πολύτιμες πληροφορίες που βοηθούν την απόδοση των πληρωμών και τεχνογνωσία στην οποία μπορούν να βασίζονται σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. 

Keywords
Τυχαία Θέματα