Ανοιχτό workshop VoIP από τη Yuboto

H Yuboto διοργανώνει workshop με τίτλο Go VoIP! που στοχεύει στην αποκρυπτογράφηση της τεχνολογίας VoIP και την ενημέρωση για τα εργαλεία που απελευθερώνουν την επικοινωνία στις 29 Απριλίου 2015.

Με μία εκτενή και ολοκληρωμένη θεματολογία, η Yuboto πραγματοποιεί ανοιχτό Workshop,

με τίτλο Go VoIP! που έχει σαν σκοπό την αποκρυπτογράφηση της τεχνολογίας VoIP και την παρουσίαση των νέων εργαλείων που απελευθερώνουν την επικοινωνία σας και μειώνουν δραστικά τα τηλεπικοινωνιακά κόστη κάθε επιχείρησης.

Καλές Πρακτικές, Παραδείγματα Εφαρμογών, Εργαλεία, Μεθοδολογία, συγκριτικά παραδείγματα Κόστους είναι κάποια από τα θέματα που θα αναλυθούν. Μεταξύ άλλων η Yuboto υπόσχεται να μας εκπλήξει μέσα από δεκάλεπτο Secret Session λίγο πριν τη λήξη των εργασιών, το περιεχόμενου του οποίου μένει επτασφράγιστο μυστικό και δεν έχει ανακοινωθεί.

Το workshop θα έχει διάρκεια 120λεπτά και θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της OTE Academy, Πέλικα και Σπάρτης 1 Μαρούσι 15122 , την Τετάρτη 29/4/2015 με ώρα προσέλευσης 13:30, ώρα έναρξης 14:00 και ώρα λήξης 16:00. Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα για online απομακρυσμένη παρακολούθηση μέσω live streaming.

Για δωρεάν εγγραφή στο Workshop ή το Webinar επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.yuboto.com/voip-workshop/index.html ή την επίσημη σελίδα της Yuboto στη διεύθυνση www.yuboto.com ή καλέστε 2111144111.

Keywords
Τυχαία Θέματα