Αναζητήστε στα Media Market το ασυναγώνιστο APPLE MacBook Air 13

Χάρη στο μικρό μέγεθος του SSD στο MacBook Air, υπάρχει αρκετός χώρος για μία μεγαλύτερη μπαταρία. Σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή 5ης γενιάς της Intel, η μπαταρία σου προσφέρει εντυπωσιακή αυτονομία που μπορεί να φτάσει τις 12 συνεχόμενες ώρες.

Έτσι θα έχεις αρκετό χρόνο για να κάνεις όλα όσα θέλεις για τη δουλειά σου ή και να διασκεδάσεις. Και αν δεν χρησιμοποιήσεις το MacBook Air

για περισσότερες από 3 ώρες, πηγαίνει αυτόματα σε λειτουργία αναμονής, όπου μπορεί να διατηρήσει το υπόλοιπο της αυτονομίας για έως 30 ημέρες.

Το MacBook Air υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση Wi-Fi a/c με αποτέλεσμα να σου προσφέρει έως 3 φορές γρηγορότερες ταχύτητες σε σύγκριση με το προηγούμενης γενιάς Wi-Fi b/g/n. Επίσης βελτιωμένη είναι και η εμβέλεια. Ακόμη, με σύνδεση Bluetooth θα μπορείς να συνδέσεις ασύρματα το MacBook Air με συμβατές συσκευές όπως ηχεία ή ακουστικά. Ακόμη και χωρίς κανένα καλώδιο, είσαι πάντα συνδεδεμένος.

LED οθόνη του MacBook Air σου δίνει ευρύχωρο περιβάλλον εργασίας με ανάλυση 1440 x 900 pixel, με το πάχος της να μην ξεπερνάει τα 5 χιλιοστά. Οι εικόνες είναι φωτεινές και πλούσιες σε χρώματα ώστε είτε βλέπεις φωτογραφίες είτε ταινίες, να αντικρίζεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η FaceTime κάμερα από την άλλη θα σε φέρει σε επικοινωνία με όλους τους φίλους και συγγενείς σου. Κάθε χαμόγελο, ακόμη και όταν βρίσκεσαι στην άλλη άκρη του κόσμου, είναι πιο λαμπερό από ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα