Vodafone Innovus: Η ελληνική καινοτομία αποκτά παγκόσμιο ρόλο στις τεχνολογίες υγείας

Η CEO Europe του Ομίλου Vodafone, Serpil Timuray και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης ανακοίνωσαν online σε ειδική εκδήλωση για δημοσιογράφους την απόφαση της μητρικής εταιρείας να αναβαθμίσει την

ελληνική θυγατρική Vodafone Innovus σε παγκόσμιο κέντρο έρευνας και καινοτομίας για τον Όμιλο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την CEO Europe του Ομίλου Vodafone, Serpil Timuray, να αναλύει το νέο τοπίο που έχει διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας. Οι ανάγκες για έξυπνες λύσεις και περισσότερες συνδεδεμένες συσκευές με αυξημένη λειτουργικότητα οδήγησε τον Όμιλο να αναβαθμίσει τα παγκόσμια κέντρα έρευνας και ανάπτυξης, ξεκινώντας με την περαιτέρω αξιοποίηση της Vodafone Innovus. Η Vodafone Innovus, η εταιρεία καινοτομίας του Ομίλου με έδρα στη χώρα μας, αναδεικνύεται πλέον σε πρωταγωνίστρια στην έρευνα της Vodafone σε παγκόσμιο επίπεδο στο eHealth, παρέχοντας λύσεις τηλεϊατρικής.

Τη σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης, ο οποίος μας υπενθύμισε την εξαγορά του startup Zelitron από τη Vodafone Ελλάδας και τη μετεξέλιξή της σε Vodafone Innovus και σε πρωτοπόρο τεχνολογική ερευνήτρια του κλάδου του IoT (Internet of Things). Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον κλάδο της υγείας, γεγονός που επιτάσουν άλλωστε πλέον και οι συνθήκες. Η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης ασθενών είναι μια από τις εφαρμογές που αναπτύσει η Vodafone Innovus και εξάγει προς όλες τις χώρες του Ομίλου. Ταυτόχρονα, εκτός από τον χώρο του healthcare, η εταιρεία εξελίσει λύσεις που διασυνδέουν επαγγελματικά ψυγεία, παρέχοντας πλήρη εποπτεία, από κατανάλωση ενέργειας μέχρι επισκεψιμότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα