Visa και Samsung: Δημιουργούν VR εμπειρίες!

Η Visa και η Samsung δημιουργούν εμπειρίες “virtual reality” για την προώθηση του Ολυμπιακού Πνεύματος.

Η Visa ως χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων του «Ρίο 2016», αποτελεί

την αποκλειστική κάρτα και το επίσημο σύστημα πληρωμών της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού! Η Samsung ως Παγκόσμιος χορηγός στην κατηγορία Εξοπλισμός Ασύρματων Επικοινωνιών, στοχεύει να δημιουργήσει μια “ψηφιακή πόρτα” στο Ολυμπιακό πνεύμα για τους αθλητές και τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Η Visa, με το πλεονέκτημα της ευρείας αποδοχής σε περισσότερες από 200 χώρες συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων πληρωμών και τεχνολογιών. Eπίσης, το αποδεδειγμένο ιστορικό χορηγιών και δράσεων δείχνει ότι η Visa ανταπεξέρχεται με επιτυχία από το 1986 στις απαιτήσεις των Ολυμπιακών υπηρεσιών πληρωμής. Αναπτύσσει μια παράδοση προγραμμάτων που στηρίζουν τους Ολυμπιακούς αθλητές σε πολλές χώρες, καθώς και προγράμματα που διδάσκουν τους νέους του κόσμου την ιστορία, τις αξίες και τα ιδανικά του Ολυμπιακού Κινήματος.

Φέτος, ανακαλύψτε τις δυνατότητες των κινητών τηλεφώνων Samsung συνδυάζοντας το με VR Headset Samsung Gear. Βρείτε το ειδικά διαμορφωμένο van της Visa στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και ζήστε μία μοναδική εμπειρία.

Ο κύριος Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής Visa Europe Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία τόνισε: «Η Visa υποστηρίζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 1986 προσφέροντας κάθε φορά αξέχαστες στιγμές. Συνεχίζοντας αυτή την προσπάθεια, συνεργαζόμαστε με τη Samsung, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες και ευκαιρίες στους πελάτες μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα